![]() |
|
| |||
| |||
| Atvainojos, ja tas šķiet muļķīgs, bet es neesmu pieredzējis nekādā veidā ar Excel! Man ir apkopot informāciju par katru mēnesi ir izklājlapā. Man ir atsevišķas lapas, kas ir cenu informāciju par to, ti, Tipa x = £ 123,00, Type y = £ 321,00 un tā tālāk. Es vēlētos, lai varētu ievadīt kodu, piemēram, x vērā galvenās izklājlapā un cenu jāieraksta automātiski no citas darbgrāmatas. Hope this makes sense? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cik kodus jums ir aptuveni? Vai kodus arī aprakstu, kā arī cenas? Divi veidi, kā to dara vai nu kā-pull down sarakstā vai kā teksta lauku. Katrā ziņā jūs noteikti vēlaties aprakstā parādās kā arī cenu, kas parāda, ka tās novāktas tiesības produktu.
| |||
| |||
| Man ir 120 kodi, kas attiecas uz tik daudz apraksti un cenas. |
|
| |||
| |||
| Jūs varat žonglēt ap šīm līnijām un pielāgo tos, kas jums vajadzīgs ... Visi dolāru ir absolūtas atsaucēm lai var kopēt formulas, no kurienes jums sākotnēji tips, un tas joprojām darbojas. 120 kodi ir pārāk daudz uz nolaižamās atlases. Es uzņemties savu cenu tabulas uz 2 lapas, un tas ir: Galvenes, A1 = "Type" A2 = "Apraksts" A3 = "Cena" Dati, A2: C121 saturēt tabulas datus Tātad, uz (piemēram) rinda 8 in 1 lapām, kas ir (ti), f slejā kā ieraksta veids, G ailē, kā parādīts aprakstu un H aili, kā parādīts cenu, G8 būs pārbaudi, ja kaut kas ir ar F8, un ja ir, tas liecina vai nu "Invalid tips!" vai pareizi apraksts = IF (ISBLANK (F8 ),"", IF (ISNA (VLOOKUP (F8, $ Sheet2! $ A $ 2: $ C $ 121,2, FALSE)), "Nederīgs tips!", VLOOKUP (F8, $ Sheet2! $ A $ 2: $ C $ 121,2, FALSE))) H8 būs pārbaudi, ja kaut kas ir ar F8, un ja ir, tas liecina vai nu nekas ja F8 ir nederīgs vai pareizi cenu (kas varētu būt vai var nebūt nulli) = IF (ISBLANK (F8 ),"", IF (ISNA (VLOOKUP (F8, $ Sheet2! $ A $ 2: $ C $ 121,3, FALSE )),"", VLOOKUP (F8, $ Sheet2! $ A $ 2: $ C $ 12 1,3, FALSE))) |
![]() |
|
| Bookmarks |