![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Scuze, dacă acest lucru pare a fi nebun, dar eu nu sunt cu experienţă în nici un fel cu Excel! Trebuie să colaţiona informaţiile pe o bază lunară într-o foaie de calcul. Am o foaie separată, care a preţurilor de informaţii cu privire la aceasta şi anume Tip £ 123.00 = x, y = Tip £ 321.00 şi aşa mai departe. Aş dori să fie în măsură să introduceţi codul de exemplu, x în principal de calcul tabelar şi preţul să fie înscrise în mod automat de la alt lucru. Sper că acest lucru are sens? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cât de multe coduri de la aproximativ aveţi? Fă codurile au, de asemenea, descrieri, precum şi preţurile? Cele două moduri de a face aceasta sunt fie ca o trage în jos lista sau ca un câmp de text. Oricum ai vrea sigur descrierea să apară, precum şi de preţ, pentru a arăta că a ales dreptul de produs.
| |||
| |||
| Am 120 coduri care se referă la cât mai multe descrieri si preturi. |
|
| |||
| |||
| Ai putea face jonglerii cu jurul acestor linii şi a le adapta la ceea ce ai nevoie de ... Toate sunt absolut referinţe de dolari, astfel încât să puteţi copia formula de la locul în care vă iniţial de tip este şi ea încă funcţionează. 120 coduri este prea multe pentru o trage în jos de selecţie. Voi presupune dumneavoastră de stabilire a preţurilor de pe masa lui Fişa 2 şi care este: Anteturi, A1 = "Tip" A2 = "Descriere" A3 = "Pret" De date, A2: C121 conţine tabelul de date Astfel, de (să zicem) 8 rând în Fişa 1, care are (să zicem) coloana F ca a intrat de tip, coloana G, astfel cum a afişat descriere şi coloana H ca preţul afişat, G8 va testa dacă nimic scris în F8 şi dacă există, se arată fie "Tip invalid!" sau de a corecta descriere = IF (ISBLANK (F8 ),"", IF (ISNA (VLOOKUP (F8, $ Sheet2! $ A $ 2: $ C $ 121,2, false)), "Tip invalid!", VLOOKUP (F8, $ Sheet2! $ A $ 2: $ C $ 121,2, false))) H8 vor testa dacă nimic scris în F8 şi dacă există, se arată fie nimic dacă F8 de invalid sau corecte de pret (care ar putea sau ar putea să nu fie zero) = IF (ISBLANK (F8 ),"", IF (ISNA (VLOOKUP (F8, $ Sheet2! $ A $ 2: $ C $ 121,3, FALSE )),"", VLOOKUP (F8, $ Sheet2! $ A $ 2: $ C $ 12 1,3, false))) |
![]() |
|
| Marcaje |