![]() |
|
| |||
| |||
| Apologies bu deli gibi görünüyor, ama ben Excel ile herhangi bir şekilde deneyimli değilim! Bir aylık bir çizelge bilgi okumak gerekir. Ben bu fiyatlandırma bilgilerin ayrı bir sayfanız var yani Tip x = 123,00 YTL, Tip y = 321,00 YTL vb. Ben örnek kodlar girmek edebilmek istiyorum x fiyat ana elektronik tablo ve otomatik olarak diğer çalışma kitabı kimden girilmelidir. Umarım bu anlamlı kılan nedir? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nasıl kabaca için birçok kodları? Ayrıca yanı sıra fiyatları açıklamalar var kodları mı? Bir çekin listesinden veya bir metin alanı ya olarak yapmanın iki yolu. Kuşkusuz hem de fiyat görünmesi için açıklama istiyorum onlar doğru ürünü aldı göstermek için yolu.
| |||
| |||
| Bunun için ilgili 120 kodu vardır olarak birçok açıklamalar ve fiyatları. |
|
| |||
| |||
| Bu hat ile yaklaşık oynama yapmak ve ne ihtiyacınız için uyum ... Tüm dolar Mutlak referanslar vardır ki onu ve hala çalışır nerede başlangıçta türünden formülü kopyalayabilirsiniz. 120 kodları de-selection aşağı çekmek için bir çok olduğunu. Ben kabul edeceğiz Sayfası 2 Fiyatınızı tablo ve that's it: Başlıkları, A1 = "Tür" Y2 = "Açıklama" Y3 = "Fiyat" Veri, A2: C121 tabloda veri içeren Yani için (örneğin) satır 8 Sayfası 1 (söz sahibi olarak) sütunu K görüntülenen açıklamalar ve sütununda görüntülenen fiyat olarak H olarak girilen tipi, sütun G olarak G8 testi ve eğer F8 birşey ve eğer var ise, ya "Geçersiz Türü gösterir!" veya doğru açıklaması (ISBLANK = IF (F8 ),"", IF (ISNA (VLOOKUP (F8, $ Sheet2! $ A $ 2: $ C $ 121,2, YANLIŞ)), "Geçersiz yazın!", VLOOKUP (F8, $ Sheet2! $ A $ 2: $ C $ 121,2, YANLIŞ))) H8 testi ve eğer F8 birşey ve eğer var ise, ya bir şey varsa F8 veya doğru fiyat geçersiz (ki, veya hiç olmayabilir de gösterir) (ISBLANK = IF (F8 ),"", IF (ISNA (VLOOKUP (F8, $ Sheet2! $ A $ 2: $ C $ 121,3, YANLIŞ )),"", VLOOKUP (F8, $ Sheet2! $ A $ 2: $ C $ 12 1,3, YANLIŞ))) |
![]() |
|
| Bookmarks |