менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Office Suites & Застосування

Register

Excel питання

Reply

Різьба Інструменти
Old 2 травня 2008, 08:46
Член групи

Default Excel питання

Вибачення, якщо це здається дурним, але я не відчувала в будь-який час з Excel!

Я повинен збирати інформацію на щомісячній основі в таблицю. У мене є окремий лист, який має інформації про ціни на ньому є Type X = £ 123.00, типу Y = £ 321.00 і так далі. Я хотів би мати можливість ввести код, наприклад, X в основну таблицю, а ціна буде автоматично введений в інші книги. Сподіваюся, що це має сенс?
Old 3 травня 2008, 02:57
Донор групи

Default Excel питання

Скільки кодів для вас жорстоке? Лі коди також описів, а також ціни? Два способи зробити це або як випадаючого списку або у вигляді текстового поля. У будь-якому випадку ви напевно хочете дати опис з'являтися, а також ціну, щоб показати, що вони вибрали правильний продукт.

Моя система: Тім

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Материнська плата:
Asus A8N-VM CSM
ОЗУ:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Графічна карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Cherry RS 6000 М клавіатура
Жорсткий диск (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / S підтримувати
Оптичний привід (и):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Діло / PSU:
Thermaltake Soprano
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монітор (и):
SXGA плоскою панеллю
Операційна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 5 травня 2008, 14:01
Член групи

Default Excel питання

У мене 120 кодів, які стосуються як багато описів і цін.
Old 6 травня 2008, 09:52
Донор групи

Default Excel питання

Можна жонглювати навколо з цих рядків, і адаптувати їх до того, що вам потрібно ... Всі доларів абсолютної посилання так, що ви можете скопіювати формулу, з якою ви спочатку введіть його і він все ще працює.

120 кодів занадто багато для розкривних відбору. Я буду вважати ваші ціни таблицю на лист 2 і що це:

Заголовки, A1 = "А2" = "Опис" A3 = "Price"
Дані, A2: C121 містити дані таблиці

Таким чином, для (скажімо) у графі 8 в 1 лист, який (наприклад) Колонка F увійшли як тип, стовпець G як відобразиться опис і колонки ч, як відображаються ціни,

G8 буде випробування, якщо нічого в F8 і якщо є, то це свідчить або "Невірний тип!" або правильний опис

= IF (ЕПУСТО (F8 ),"", IF (ІСНА (ВПР (F8, $ Sheet2! $ $ 2: $ C $ 121,2, false)), "невірний тип!", ВПР (F8, $ Sheet2! $ $ 2: $ C $ 121,2, false)))

H8 буде випробування, якщо нічого в F8 і якщо є, то це свідчить або нічого, якщо F8 недійсним або правильну ціну (яка може або не може дорівнювати нулю)

= IF (ЕПУСТО (F8 ),"", IF (ІСНА (ВПР (F8, $ Sheet2! $ $ 2: $ C $ 121,3, ЛОЖЬ )),"", ВПР (F8, $ Sheet2! $ $ 2: $ C $ 12 1,3, FALSE)))
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Допомога у формулі Excel, будь ласка robbie73 Office Suites & Застосування 2 10 вересня 2008 11:00
Word / Excel, швидкий питання ashmehta Office Suites & Застосування 6 22 травня 2008 09:56
Питання Excel HistoryGirl Office Suites & Застосування 1 8 квітня 2008 08:09
Excel Help DJ RAM Office Suites & Застосування 2 19 лютого 2008 11:22
Допомога в Excel необхідно!! xxxizzyxxx Office Suites & Застосування 1 17 січня 2008 17:48
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.