![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Вибачення, якщо це здається дурним, але я не відчувала в будь-який час з Excel! Я повинен збирати інформацію на щомісячній основі в таблицю. У мене є окремий лист, який має інформації про ціни на ньому є Type X = £ 123.00, типу Y = £ 321.00 і так далі. Я хотів би мати можливість ввести код, наприклад, X в основну таблицю, а ціна буде автоматично введений в інші книги. Сподіваюся, що це має сенс? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Скільки кодів для вас жорстоке? Лі коди також описів, а також ціни? Два способи зробити це або як випадаючого списку або у вигляді текстового поля. У будь-якому випадку ви напевно хочете дати опис з'являтися, а також ціну, щоб показати, що вони вибрали правильний продукт.
| |||
| |||
| У мене 120 кодів, які стосуються як багато описів і цін. |
|
| |||
| |||
| Можна жонглювати навколо з цих рядків, і адаптувати їх до того, що вам потрібно ... Всі доларів абсолютної посилання так, що ви можете скопіювати формулу, з якою ви спочатку введіть його і він все ще працює. 120 кодів занадто багато для розкривних відбору. Я буду вважати ваші ціни таблицю на лист 2 і що це: Заголовки, A1 = "А2" = "Опис" A3 = "Price" Дані, A2: C121 містити дані таблиці Таким чином, для (скажімо) у графі 8 в 1 лист, який (наприклад) Колонка F увійшли як тип, стовпець G як відобразиться опис і колонки ч, як відображаються ціни, G8 буде випробування, якщо нічого в F8 і якщо є, то це свідчить або "Невірний тип!" або правильний опис = IF (ЕПУСТО (F8 ),"", IF (ІСНА (ВПР (F8, $ Sheet2! $ $ 2: $ C $ 121,2, false)), "невірний тип!", ВПР (F8, $ Sheet2! $ $ 2: $ C $ 121,2, false))) H8 буде випробування, якщо нічого в F8 і якщо є, то це свідчить або нічого, якщо F8 недійсним або правильну ціну (яка може або не може дорівнювати нулю) = IF (ЕПУСТО (F8 ),"", IF (ІСНА (ВПР (F8, $ Sheet2! $ $ 2: $ C $ 121,3, ЛОЖЬ )),"", ВПР (F8, $ Sheet2! $ $ 2: $ C $ 12 1,3, FALSE))) |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Допомога у формулі Excel, будь ласка | robbie73 | Office Suites & Застосування | 2 | 10 вересня 2008 11:00 |
| Word / Excel, швидкий питання | ashmehta | Office Suites & Застосування | 6 | 22 травня 2008 09:56 |
| Питання Excel | HistoryGirl | Office Suites & Застосування | 1 | 8 квітня 2008 08:09 |
| Excel Help | DJ RAM | Office Suites & Застосування | 2 | 19 лютого 2008 11:22 |
| Допомога в Excel необхідно!! | xxxizzyxxx | Office Suites & Застосування | 1 | 17 січня 2008 17:48 |
| Різьба Інструменти | |
| |