![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ar vartotojas biudžeto skyriaus, kuris yra MS OFC 2003 SP3 ir atšaukti funkciją išsisklaido po kelių sekundžių skaičiuoklės yra atidaromos. Tai viena funkcija, kad ji turi veiksmingai atlikti savo darbą. Neturi žinoti, kas yra problema ir kaip ją išspręsti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar "OFC" reiškia "Office"? Ar anuliuoti funkcijos mygtuką, kuris tampa neaktyvūs ir nebus paspaudimą?
http://support.microsoft.com/?kbid=211922 Pagal numatytuosius nustatymus, "Excel skiria RAM 16 anuliuoti lygiai. Registro, kuriame aprašyta šiame straipsnyje leidžia pakeisti numatytąją vertę, vertė, kurią nurodėte. Jei Atšaukti istorija yra lygi nuliui, jokio atminties skirta atšaukti veiksmus. Didesnė Istorija Atšaukti vertė, tuo daugiau atminties Excel skiriama už istoriją. Tai tiesiogiai įtakoja jūsų kompiuterio našumą kai paleidžiate "Excel". Pastaba: Paleidus programą Visual Basic for Applications "makro", "Excel skiria jokių atšaukti veiksmus atminties. Ši funkcija yra išjungta, siekiant optimizuoti veiklą, kai paleidžiate makrokomandą. Mano sistema: Timas
|
|
| |||
| |||
| Ar pakeisti registrą ir naudojama 50 vertė UndoHistory. Po maždaug 10 minučių raktas Grays dėmesį ir ji negali naudoti grupės. |
|
| |||
| |||
| Vartotojas pakeitė savo auto Prisiminti laikmatis iki 2 minučių ir atšaukti funkciją išnyko, kada Prisiminti prasidėjo. Ji nuo išjungti automatinį išsaugoti ir atšaukti funkcija nebuvo prarastas out. Nežinau, kas tarp 2 ryšys. Mano vadovas mano, kad ji gali būti iš VN, kuris sukėlė problemą atnaujinti. |
|
| |||
| |||
| Ah. Tai buvo pakeistas į "Office 2007 ankstesnes Excel versijas aišku stos bet sutaupyti, rankiniu būdu arba automatiškai. Aš nežinojau, kad blanked anuliuoti piktogramą, taip pat nors. Jūs naudojate senesnę versiją? |
|
| |||
| |||
| Taip mes, naudodami "Office 2003" su SP3. Maždaug 3 savaites turėsime naują sistemos "Office 2007" yra įdiegtas dislokuoti visi mūsų asmeninių. Thanks for the info. Jeigu iš atskirų IT Toolbox, kad pareiškė, kad vienas iš "Microsoft" atnaujinimai yra tai, kas sukelia problemą, atsakyti. Jis nepasakė, kurių viena, bet tai yra išjungti tašką. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Pagalba su Excel formule prašom | robbie73 | Office Suites & Applications | 2 | 10 rugsėjis 2008 11:00 |
| Excel Question | prawleprovi | Office Suites & Applications | 3 | 6 gegužė 2008 09:52 |
| Excel klausimas | HistoryGirl | Office Suites & Applications | 1 | 8 balandis 2008 08:09 |
| Problemos su Excel | antbann | Office Suites & Applications | 1 | Kovas 21, 2008 05:04 |
| Excel | Dj Ram | Office Suites & Applications | 2 | 19 vasaris 2008 11:22 |
| Temos įrankiai | |
| |