![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Au un utilizator în Departamentul de buget, care este, utilizând MS OFC 2003 cu SP3 şi a anula funcţia fades după câteva secunde de la foaia de calcul fiind deschise. Aceasta este o funcţie care are nevoie pentru a face în mod efectiv activitatea sa. Nu au nici o idee despre ceea ce este cauza problemei sau cum se rezolva. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Are "OFC" înseamnă "Office"? Este a anula o comandă funcţie buton care devine colorată în gri şi nu va faceţi clic pe?
http://support.microsoft.com/?kbid=211922 În mod implicit, Excel alocă RAM pentru 16 Undo niveluri. Setare de registry care este descrisă în acest articol vă permite să vă schimbaţi valoarea implicită, la o valoare pe care le specificaţi. În cazul în care anula istoria este setată la zero, nu este de memorie alocată pentru acţiunile pierzanie. Cu cât este mai mare anula istoria valoare, cu atât mai mult de memorie Excel alocă pentru istorie. Acest lucru afectează în mod direct de performanţă de pe computer atunci când executaţi Excel. Notă Când executaţi un Visual Basic for Applications macro, Excel nu alocă memorie pentru acţiunile pierzanie. Această caracteristică este dezactivată pentru optimizare de performanţă atunci când executaţi o macrocomandă. Sistemul meu: Tim
|
|
| |||
| |||
| Ti-a de a modifica registry şi a folosit o valoare de 50 de undohistory. După aproximativ 10 minute de Grays cheie şi ea nu este în măsură să-l mai folosi. |
|
| |||
| |||
| Utilizatorul a fost modificat ei auto salva timp de 2 minute şi a anula funcţia dispăreau în momentul în care a început salva. Ea a oprit, deoarece a salva auto şi anula funcţia nu a suferit afară. Nu stiu ce legatura intre cele 2 este. Managerul meu crede că poate fi o actualizare de la MS care a cauzat problema. |
|
| |||
| |||
| Ah. Asta a fost schimbat în Office 2007, Excel versiunile anterioare clară a anula stiva cu privire la orice salva, manual sau automat. Nu am avut nici-o idee blanked a anula icoana, de asemenea, totuşi. Esti utilizând o versiune anterioară? |
|
| |||
| |||
| Da am utilizaţi Office 2003 cu SP3. În aproximativ 3 săptămâni vom avea noi sisteme cu Office 2007 instalat fiind desfăşurate la toate noastre personale. Multumesc pentru info. A avut un răspuns de la individ la IT Toolbox care a declarat că unul dintre Microsoft Updates este ceea ce a cauzat problema. El nu a stat pe care o, dar că este un punct de mut. |