![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Є користувач в бюджеті Департаменту яка використовує MS OFC 2003 з SP3 і скасувати функцію зникає через кілька секунд таблицю розтину. Це одна з функцій, що їй необхідно для ефективного виконання своєї роботи. Чи не знаю, що є причиною проблеми або як його вирішити. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Лі "ОФК" означає "Офіс"? Чи є скасувати функцію кнопки, яка стає сірим кольором і не стане натискати?
http://support.microsoft.com/?kbid=211922 За замовчуванням, Excel виділяє оперативної пам'яті для 16 рівнів скасування. Параметр реєстру, описаний у цій статті, дозволяє змінювати значення за замовчуванням на значення, яке ви вкажете. Якщо скасувати історія обнуляється, ні пам'яті, що виділяється для Скасування дії. Чим вище відмінити історію значення, тим більше виділяється пам'яті Excel для історії. Це безпосередньо позначається на продуктивності комп'ютера під час запуску Excel. Примітка Під час запуску Visual Basic для макрозйомки Applications, Excel не виділяє пам'ять для Скасування дії. Ця функція відключена для оптимізації продуктивності при запуску макросу. Моя система: Тім
|
|
| |||
| |||
| Лі зміни до реєстру та будуть використані значення 50 для undohistory. Після приблизно 10 хвилин ключовим сірого, і вона не в змозі використати її більше. |
|
| |||
| |||
| Користувач змінив свою автозбереження таймер на 2 хвилини і скасувати функцію зникла, коли почалася зберегти. Вона з тих пір відключити автоматичне збереження і функція відміни не згасли. Чи не знаю, який існує зв'язок між 2. Мій менеджер думає, що він може бути оновлення від MS, що причиною цієї проблеми. |
|
| |||
| |||
| Ах. Це було змінено в Office 2007, з попередніми версіями Excel зніміть скасувати стека на будь-який зберегти, ручною або автоматичною. Я поняття не мав він відображаються іконки скасувати, а хоча. Ви використовуєте більш ранню версію? |
|
| |||
| |||
| Та ми за допомогою Microsoft Office 2003 з пакетом SP3. Приблизно через 3 тижні в нас будуть нові системи з Office 2007 встановлений час розгорнуті у всіх наших особистих. Дякуємо за інформацію. Одержало відповіді від окремих ІТ-Toolbox якому говорилося, що одне з оновлень Microsoft, що є причиною цієї проблеми. Він не одного держави, яке, однак це ньому крапку. |