![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Треба ми неко са неким прилично добро знање Мицросфот Ексцел уеб упит функционалност. Углавном желим упит да ми је бити у могућности за модернизирати одређену ћелију са 1 даје вредност од уебсите. У овом тренутку, ако унесете УРЛ за упит да ће увести читав сто са Интернета. Желим да се увоз одређени број у датој табели. Мислим да то може бити учињено са мењањем параметара, али сам сигурни како да то урадите. Жао нам је то звук какав збуњујуће, али ако разумете како Вебу питалац рад, онда мислим да ће схватити шта мислим = П |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Није део Ексцел сам претјерано упознат, али покушајте тих хттп://мсдн.мицрософт.цом/ен-ус/либрары/аа203721.аспкс хттп://ууу.мрексцел.цом/тип103.схтмл хттп://ууу.мрексцел.цом/форум/схоутхреад.пхп?т=164807
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Мс дос упит није успело? | маттхеу03 | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 30 октобар 2008 08:21 |
| Интернет Експлорер Упит | асхмехта | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 3 | 13. јуна 2008 14:44 |
| Уорд / Ексцел / ПоуерПоинт - упита! | лагентиум | Оффице & Апплицатионс | 2 | 18. сеп 2007 03:57 |
| ХП Дескјет 450 упит | паркпре | Дигитал Имагинг & Штампачи | 3 | 6 аугуст 2007 11:13 |
| ЦЦТЛДс упит | уебцраулер | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 4 | 15 март 2007 17:06 |
| Тхреад Тоолс | |
| |