![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравей, можеш ли да помогне Имам един продукт да се продават, а цените се регулират от височината & ширината на всеки елемент. там са approximatly 150 точки във всеки кръг & 12 различни диапазони всички с различни цени за всяка друга. Не знам дали е възможно, но това е, което бих искал да направя. създаване на електронни таблици, съдържащи разходите цени за всяка range.if моите цена цената върви нагоре и да променя цените на всички разходи в една Go (т.е. увеличение от 3%) от тази цена и цената може да изготви списък на цените на дребно за моите клиенти (т.е. разходи + 50%) отново смяна на всички едновременно. може да се направи? Бих оценявам просто обикновен английски като аз съм новак с количество на компютърни умения (но с големи идеи) Благодаря на демо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дай ми няколко минути, за да работят върху това и аз ще се върна да ви демо.
| |||
| |||
| Благодаря за вземане на лихва в очакване на просветление |
|
| |||
| |||
| Аз съм все още се работи по този Демо Предполагам, че трябва да се включат някои = ако декларации за да се получи това да работим така. |
|
| |||
| |||
| Не мога да го направя увеличението OK, но не и да се актуализира първоначалната цена. Мисля, че ще трябва да бъдат с макро. |
|
| |||
| |||
| Благодаря за интерес тя трябва да е възможно аз арго видите всички тези големи компании влизат всички нови данни във всяка отделна клетка на всеки път, когато има увеличение на цените? Просто му отвъд моите ограничени познания (този не е трудно да победи) но с добри хора като вас там Сигурен съм, че отговорът ще дойде накрая. Благодаря отново ДЕМО |
|
| |||
| |||
| Съжалявам за толкова дълго Демо, ще решим, но това е било известно време, тъй като аз разглеждат с нея, така вашето търпение е оценена. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Моята система: hAvAAck Build 3
|
|
| |||
| |||
| Благодаря за интерес. Мога да ви изпрати проба матрица от това, което аз съм се опитва да постигне, ако ми дадете ли е-мейл адрес? Но baisicly празна матрица с всички размери на разположение. Въведа себестойност в съответните клетки без ДДС Това създава втората матрица дава цена цена + ДДС + марка нагоре (т.е. + 76,5%). ако е възможно цената на обекта има лист с прости средства, за да приеме% увеличение през борда, които след това генерира актуализиран дребно матрица. Надявам се този смисъл? или аз съм просто пи ** ING от вятъра Благодарение Демо |
|
| |||
| |||
| така че може да има A1 = себестойност А2 = ДДС A3 = маркиране процент и B1 е най-пълната цена, или каквото и да търсите и би било = (A1 + A2 + (A1 * А3)) и можеш да го плъзнете цялата колона? A1 Когато я променят, но А2 и А3 ще остане неподвижен, докато не ги ръчно да се промени? Или пък аз скочи лодката? |