![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ahoj, můžete pomoci Mám produkt prodávat a ceny se řídí výškou & šířka každé položky. existují approximatly 150 položek v každém rozsahu & 12 různých řad všechny různé ceny pro sebe. i dont vědět, jestli je možné, ale to je to, co bych chtěl dělat. vytvořit tabulku obsahující náklady ceny pro každého range.if moje cena jde nahoru i možné změnit všechny náklady ceny najednou (tj. nárůst o 3%) od této ceny se pak vyrábějí i maloobchodní ceník pro mé zákazníky (tj. náklady + 50%), opět se měnící všechny najednou. může to třeba udělat? Chtěl bych ocenit jednoduché hladké angličtinu jako jsem novice s špetky počítačové dovednosti (ale s velkými nápady) děkuji to demo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dejte mi pár minut, aby se na této práci a uvidíme se vrátím k vám Demo.
| |||
| |||
| díky za to, aby byl zájem čeká osvícení |
|
| |||
| |||
| Jsem stále ještě pracuje na tomto Demo Asi budeme muset zapracovat některé = if získat tuto pracovní právo. |
|
| |||
| |||
| Můžu to udělat zvýšení ok, ale ne pro aktualizaci původní ceny. Domnívám se, že budou muset být do makra. |
|
| |||
| |||
| Díky za to, aby byl zájem musí být možné i cant vidět všechny tyto velké společnosti vstupující do všech nových dat do jednotlivých buněk, pokaždé, když se cena zvýší? jeho prostě nad mé omezené znalosti (to je není těžké porazit) , ale s dobrými lidmi, jako jste vy tam Jsem si jist, že odpověď bude nakonec. Díky opět DEMO |
|
| |||
| |||
| Omlouvám se za přijetí tak dlouho Demo budu řešit, ale je to již delší dobu, protože jsem se zabýval to tak trpělivost je ceněn. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Můj systém: hAvAAck Kompiluje 3
|
|
| |||
| |||
| Díky za to, aby byl zájem. Můžu vám poslat vzorek matice, co jsem se snaží dosáhnout, pokud byste mi, prosím, e-mailovou adresu? Ale baisicly prázdné matice všech velikostí k dispozici. I cena vstoupit do příslušné buňky bez DPH To pak generuje druhé matice přičemž cena + DPH + přirážky (tj. + 76,5%). pokud to bude možné cenu listu zařízení, které jednoduchým způsobem přijmout% navýšení plošně, které pak vytváří aktualizovaný maloobchodní matice. doufám, že tento smysl? nebo jsem jen pi ** ing. ve větru Díky Demo |
|
| |||
| |||
| tak, abyste je mohli mít A1 = cena A2 = DPH A3 = značkovací procento a B1 se plnou cenu, nebo co jste hledali a bylo by tedy = (A1 + A2 + (A1 * A3)) a můžete přetáhnout ji na celý sloupec? A1, kde se může změnit, ale A2 a A3 by zůstat stacionární, dokud je ručně měnit nimi? Nebo jsem skočit na lodi? |