![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σας, μπορείτε να με βοηθήσετε Έχω να πουλήσει ένα προϊόν και τις τιμές που διέπονται από το ύψος και το πλάτος του κάθε στοιχείου. υπάρχουν approximatly 150 σημεία σε κάθε σειρά και σε 12 διαφορετικές περιοχές με διαφορετικές τιμές μεταξύ τους. i dont ξέρτε εάν είναι δυνατό, αλλά αυτό είναι που θέλω να κάνω. δημιουργήσει ένα υπολογιστικό φύλλο που περιέχει τις τιμές κόστους για κάθε range.if μου τιμή κόστους ανεβαίνει i μπορεί να αλλάξει όλες τις τιμές κόστους σε μία κίνηση (δηλαδή αύξηση κατά 3%) από αυτό το κόστος θ μπορεί στη συνέχεια να καταρτίσει κατάλογο των τιμών λιανικής πώλησης για τους πελάτες μου (δηλαδή το κόστος + 50%) και πάλι αλλάζουν όλα ταυτόχρονα. και μπορεί να γίνει αυτό; Θα εκτιμούσα απλή πεδιάδα αγγλικά όπως είμαι αρχάριος με μια μικρή ποσότητα των ηλεκτρονικών δεξιοτήτων (αλλά με μεγάλες ιδέες) ευχαριστήσω το demo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δώσε μου λίγα λεπτά να εργαστούμε για αυτό και θα σας απαντήσουμε το demo.
| |||
| |||
| Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον αναμένει διαφωτισμού |
|
| |||
| |||
| Είμαι εξακολουθεί να εργάζεται για αυτό το Demo Μάλλον θα πρέπει να συμπεριλάβει ορισμένα = αν δηλώσεις για να λάβετε αυτό το δικαίωμα για εργασία. |
|
| |||
| |||
| Μπορώ να το κάνω για να το αυξήσει, αλλά δεν το ok για να ενημερώσετε την αρχική τιμή. Σκεφτείτε ότι θα πρέπει να είναι από μια μακροεντολή. |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον θα πρέπει να είναι δυνατή i επίκλισης δούμε όλες αυτές τις μεγάλες εταιρείες που εισέρχονται όλα τα νέα δεδομένα σε κάθε κελί κάθε φορά που έχουμε μια αύξηση των τιμών; μόνο μετά τη δική μου περιορισμένη γνώση (thats δεν σκληρά για να νικήσει) αλλά με καλούς ανθρώπους, όπως εσείς εκεί έξω Είμαι βέβαιος ότι η απάντηση θα έρθει τελικά. ευχαριστώ και πάλι DEMO |
|
| |||
| |||
| Λυπάμαι για τη λήψη τόσο πολύ το demo, θα το λύσουμε, αλλά είναι καιρός από τότε που ασχολήθηκε με αυτό, ώστε την υπομονή σας είναι ευπρόσδεκτη. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Το σύστημά μου: hAvAAck Κατασκευάστηκε 3
|
|
| |||
| |||
| Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον τους. Μπορώ να σας στείλει ένα δείγμα του τι μήτρα είμαι προσπαθούμε να επιτύχουμε, αν μου δώσετε μια διεύθυνση e-mail; Αλλά baisicly μια κενή μήτρα με όλα τα διαθέσιμα μεγέθη. Θα τεθεί σε τιμή κόστους τα κατάλληλα κύτταρα χωρίς ΦΠΑ Αυτό στη συνέχεια δημιουργεί μια δεύτερη μήτρα δίνοντας τιμή κτήσης + ΦΠΑ + σήμανση (ήτοι + 76,5%). αν είναι δυνατόν το κόστος δελτίου έχει τη δυνατότητα με απλά μέσα για να δεχθεί μια αύξηση% σε όλους τους τομείς, που στη συνέχεια δημιουργεί μια ενημερωμένη λιανικής μήτρα. ελπίζω αυτό το νόημα; ή μήπως είμαι απλά ένα π ** σης στον άνεμο Χάρη Demo |
|
| |||
| |||
| έτσι ώστε να μπορεί να έχει A1 = τιμή κόστους Α2 = ΦΠΑ A3 = markup ποσοστό και Β1 είναι η συνολική τιμή, ή ό, τι ψάχνετε και θα ήταν = (Α1 + Α2 + (A1 * A3)) και μπορείτε να σύρετε το σύνολο της στήλης; Όταν Α1 μπορεί να αλλάξει, αλλά Α2 και Α3 θα παραμείνει σε στάση, μέχρι να αλλάξει το χέρι τους; Μήπως το είπα άλμα το καράβι; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εικόνες Wont Load όταν ανοίγω MS Works Spreadsheet | dgriff | Office Suites & Εφαρμογές | 0 | 24 Αυγούστου 2009 05:04 |
| Excel Spreadsheet Παρουσίαση hashes Αντί Ημερομηνίες | VJH | Office Suites & Εφαρμογές | 4 | 12 Αυγ 2009 15:00 |
| Ποια η χρήση του λογισμικού λογιστικό φύλλο; | BattyBirdWoman | Office Suites & Εφαρμογές | 4 | 20 Απρ 2008 09:20 |
| Βοήθεια που απαιτείται | Mike0001 | Γενικά Λογισμικό Chat | 21 | 5 Απρ 2008 09:43 |
| Χρειάζονται επειγόντως βοήθεια με Spreadsheet | CharlesCrisp | Office Suites & Εφαρμογές | 2 | 6 Jan 2008 14:58 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |