![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi, Možete li pomoć Imam neki proizvod za prodaju, a cijene su regulirani visina i širina svake stavke. postoje approximatly 150 stavki u svakom od 12 različitih raspona i rasponi sve sa različitim cijenama kako bi jedni druge. ja dont znati ako je moguće, ali to je ono što bih želio raditi. izraditi tablicu koja sadrži cijenu cijenama za svaku range.if mom trošku cijena ide gore ja mogu promijeniti sve cijene idu cijene u jednom (tj. porast od 3%) iz ovog cijena koštanja i tada mogu proizvesti maloprodajnih cjenika za moje klijente (npr. troškova + 50%) ponovno mijenja sve istovremeno. može li se uradi? ja će cijeniti jednostavne plain english kao ja sam novak s mala računalnih vještina (ali sa velikim idejama) thank's demo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Daj mi par minuta da radi na tom, a ja ću se vratiti vama Demo.
| |||
| |||
| hvala za uzimanje interes čeka prosvjecenosti |
|
| |||
| |||
| Ja sam još uvijek radi na ovom Demo I mi moramo računati inkorporirati neke = ako izjave da biste dobili ovaj to funkcionirati desno. |
|
| |||
| |||
| Ja mogu dobiti Internet to obaviti povećanje ok, ali ne i ažurirati izvornu cijenu. Mislim da će biti od makro. |
|
| |||
| |||
| Hvala za uzimanje interes moralo bi biti moguce ja licemjerje vidjeti sve te velike kompanije unosa svih novih podataka u svaku pojedinačnu ćeliju svaki put imaju rast cijena? njen samo izvan moje ograničeno poznavanje (ne taj tvrdo to tući) ali s dobrim ljudima poput sebe vani siguran sam odgovor će doći na kraju. hvala opet DEMO |
|
| |||
| |||
| Žao mi je za poduzimanje Demo tako dugo, ja ću to riješiti, ali je bio neko vrijeme otkad sam se bavila tako strpljenju je dobrodošla. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
My System: hAvAAck Build 3
|
|
| |||
| |||
| Hvala za polaganje interesa. Ne mogu Vam poslati uzorak matrica što sam težak to postići ako mi dati e-mail adresu? Ali baisicly praznu matricu sa svih veličina dostupni. Cijena koštanja unijeti u odgovarajuće ćelije isključujući PDV To onda stvara drugu matricu davanje cijena koštanja + PDV + obilježavati (tj. + 76,5%). ako je moguće troškove list ima pogon jednostavnim sredstvima za prihvaćanje% povećanje preko odboru, koji zatim generira ažurirani maloprodaji matrice. nade ovo ima smisla? ili sam ja samo pi ** ing na vjetru Hvala Demo |
|
| |||
| |||
| tako da bi mogli imati A1 = cijena koštanja A2 = PDV A3 = označnih postotak i B1 je puna cijena, ili ono što tražite i to bi bilo = (A1 + A2 + (A1 * A3)) a ti bi mogao povuci ga cijelom stupcu? Gdje mogu promijeniti A1 i A2, ali će ostati stacionarna A3 dok ne ručno promijenio njima? Ili sam skočiti na brodu? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Slike Wont Load kada sam Otvorite MS Works Spreadsheet | dgriff | Office & Applications | 0 | 24 kolovoz 2009 05:04 |
| Excel Spreadsheet Prikazujem Hashes Umjesto Termini | VJH | Office & Applications | 4 | 12. kolovoz 2009 15:00 |
| Koji softver koristiti proračunsku tablicu? | BattyBirdWoman | Office & Applications | 4 | 20. travanj 2008 09:20 |
| Pomoć potrebna | Mike0001 | Općenito Software Chat | 21 | 5. travanj 2008 09:43 |
| Hitno potrebna pomoć sa Spreadsheet | CharlesCrisp | Office & Applications | 2 | 6. siječanj 2008 14:58 |
| Thread Tools | |
| |