![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, tud segíteni Nekem van a termék értékesítésére és a szabályozott árak a magasságot és szélességet minden tételt. vannak approximatly 150 tétel minden tartományban és 12 különböző tartományok minden más árak egymáshoz. én dont tud ha ez lehetséges, de ez mit szeretne csinálni. hozzon létre egy táblázatot tartalmazó költség az árak az egyes range.if my ára megy fel tudok változtatni összes költség árak egy go (azaz növeli 3%-kal) e ára tudok majd egy listát, hogy a kiskereskedelmi árak ügyfelem (azaz költség + 50%) ismét változik egyidejűleg. akkor lehetne tenni? Nagyra értékelném, egyszerű, sima angol, mint én vagyok, újonc a kevés számítógépes készségek (de a nagy ötletek) thank's demo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Adj egy pár percet, hogy ezt a munkát, és I'll get back to you Demo.
| |||
| |||
| Kösz, hogy érdeklődjön váró enlightenment |
|
| |||
| |||
| Még mindig dolgoznak ezen Demo Azt hiszem, hogy szükséges-e valamilyen = ha kimutatásokban, hogy ez a munka van. |
|
| |||
| |||
| Nem értem, nem növeli az OK, de nem frissíti az eredeti ár. Gondolom, hogy lesznek olyan makrót. |
|
| |||
| |||
| Kösz, hogy nem érdeke lehetővé kell tenni, én vidám látni ezeket a nagyvállalatokat, mind az új belépő adatokat minden egyes cella minden alkalommal, amikor egy áremelés? hogy csak az én túl korlátozott tudás (amit nem verhetetlen) de jó emberek, mint te vagy ott biztos vagyok benne, hogy válaszolni fog idővel. köszönöm DEMO |
|
| |||
| |||
| Sajnálom hogy ilyen sokáig Demo fogom megoldani, de ez már egy ideje, amióta foglalkoznak vele, így a türelem is appreciated. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
My System: hAvAAck Build 3
|
|
| |||
| |||
| Köszönöm, hogy érdeklődjön. Mi a minta mátrixon mit próbálnak elérni, ha adsz nekem egy e-mail címe? De baisicly egy üres mátrix minden méretben rendelkezésre állnak. Belépek ára a megfelelő sejtek áfa nélkül Ez akkor generál egy mátrixot, hogy önköltségi ár + ÁFA + jelet fel (azaz a + 76,5%). Ha lehetséges, a költséget a lap a létesítmény egyszerű eszközökkel, hogy a%-os emelés lesz, ez majd létrehoz egy frissített kiskereskedelmi mátrix. remélem, ez van értelme? és én csak egy pi ** ing a szélben Köszönjük Demo |
|
| |||
| |||
| így lehet, hogy a A1 = ára A2 = ÁFA A3 = markup százalék B1 és a teljes árat, vagy bármilyen Ön keres és akkor nem lenne = (A1 + A2 + (A1 * A3)) és akkor húzza le a teljes oszlop? Ha A1 változhat, de A2 és A3 maradna kötött amíg manuálisan megváltoztatni őket? Vagy nem is ugrik a hajón? |