![]() |
|
| |||
| |||
| היי, אתה יכול לעזור יש לי מוצר למכור את המחירים שלטו על גובה & רוחב של כל פריט. approximatly ישנם 150 פריטים בכל טווח & 12 טווחים שונים עם מחירים שונים לכל אחד לשני. dont אני יודע אם זה אפשרי אבל זה מה שאני רוצה לעשות. צור גיליון אלקטרוני המכיל את מחירי העלות לכל range.if שלי מחיר הקרן עולים אני יכול לשנות את כל עלות המחירים עבור אחד (כלומר, גידול של 3%) זה מחיר עלות אז אני יכול לייצר המסחרית מחירון עבור לקוחות שלי (כלומר עלות + 50%) שוב את כל המשתנים בו זמנית. זה יכול להיעשות? הייתי מעריך פשוט רגיל כמו אנגלית אני מתחיל עם קורטוב של מיומנויות מחשב (אבל עם רעיונות גדולים) תודה של הדגמה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| תן לי כמה דקות לעבוד על זה ואנו נחזור אליך הדגמה.
| |||
| |||
| תודה על שהקדשת עניין ממתינה הארה |
|
| |||
| |||
| אני עדיין עובד על זה הדגמה אני צריך לחשוב שאנחנו לשלב כמה = אם תוחודל להגיע לעבודה זה נכון. |
|
| |||
| |||
| אני יכול לקבל את זה כדי לעשות את אישור להגדיל אבל לא לעדכן את המחיר המקורי. חושב שזה יהיה צריך להיות על ידי מאקרו. |
|
| |||
| |||
| תודה על שהקדשת עניין הוא חייב להיות אפשרי להג אני רואה את כל אלה חברות גדולות הזנת כל הנתונים החדש לתוך כל אחד מן התאים בכל פעם יש להם להעלות מחיר? את פשוט מעבר הידע שלי מוגבל (thats לא קשה להכות) אבל עם אנשים טובים כמוך שם בחוץ, אני בטוח שהתשובה תבוא בסופו של דבר. תודה שוב הדגמה |
|
| |||
| |||
| אני מצטער עבור הדגמה לוקח כל כך הרבה זמן, אני יהיה לפתור את זה אבל עבר זמן מאז אני עם זה כל כך עסקו הסבלנות היא ךיתורעה. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
המערכת שלי: hAvAAck בניית 3
|
|
| |||
| |||
| תודה על שהקדשת עניין. אני יכול לשלוח לך דוגמה של המטריקס מה אני מנסה להשיג אם אתה נותן לי כתובת דואר אלקטרוני? אבל baisicly ריק המטריקס עם כל הגדלים הזמינים. אני להיכנס לתוך מחיר העלות המתאימה תאים לא כולל מע"מ אז זה מייצר מטריצה השני נותן מחיר עלות + מע"מ + מארק מעלה (כלומר 76.5% +). אם אפשר את העלות כוללת את גיליון מתקן פשוט על ידי אמצעים לקבל% עלייה ברחבי Board, כי אז יוצר מעודכנת קמעונאית המטריקס. מקווה שזה הגיוני? או שאני פשוט pi ** ing עומד להתרחש תודה הדגמה |
|
| |||
| |||
| כך שאולי יש לך A1 = מחיר הקרן ת 2 = מע"מ ת 3 = סימון אחוז ו B1 הוא מחיר מלא, או כל מה שאתה מחפש והוא יהיה = (A1 + A2 + (A1 * ת 3)) ואתה יכול לגרור אותו על כל טור? איפה A1 עלול לשנות אך A2 ו A3 יישאר קבוע עד שאתה שונה אותם ידנית? או האם לקפוץ על הספינה? |