![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi, Can you help Turiu produktą parduoti ir kainas reguliuoja aukštį ir plotį kiekvieno daikto. yra approximatly 150 punktų kiekviename diapazone ir 12 skirtingų intervalų visiems skirtingas kainas taiko viena kitai. i dont know jei tai įmanoma, tačiau tai, ką norėčiau daryti. sukurti skaičiuoklę savikainą kiekvieno range.if mano savikaina pakyla galiu pakeisti visas sąnaudas kainomis vienu ypu (ty padidėjo 3%) šio savikaina galiu tada gaminti mažmeninių kainų sąrašas, savo klientams (pvz., kaina + 50%), vėl keičiasi visi vienu metu. gali būti padaryta? Būtume labai dėkingi paprasta paprasto anglų, nes esu su kompiuteriu įgūdžiai Modicum naujokas (bet su dideliu idėjos) Thank demo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Duokite man keletą minučių iki darbo šiuo klausimu ir aš su Jumis demo.
| |||
| |||
| Dėkojame už palūkanų laukia nušvitimo |
|
| |||
| |||
| Aš vis dar dirba šioje demo Aš skaitytis turime įtraukti kai = IF pareiškimų gauti šią darbo teisę. |
|
| |||
| |||
| Galiu gauti tai daryti padidinti ok, bet ne atnaujinti pradinė kaina. Manau, kad turės būti iki makro. |
|
| |||
| |||
| Dėkojame už susidomėjimą turi būti įmanoma i cant see visos šios didelių kompanijų įvesti visus naujus duomenis, į kiekvieną atskirą langelį kiekvieną kartą, kai jie kainų padidėjimą? jo tik ne mano ribotos žinios (Thats not hard to beat) bet gerų žmonių kaip jūs ten aš tikiu, kad atsakymas ateis pagaliau. Dėkojame DEMO |
|
| |||
| |||
| Atsiprašau už tai, kad ilgai demo, aš ją išspręsti, tačiau jis buvo kartu, nes aš spręsti jį taip, kantrybę is appreciated. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Mano sistema: hAvAAck Build 3
|
|
| |||
| |||
| Dėkojame už susidomėjimą. Galiu atsiųsti mėginio matricos, ką aš bandau pasiekti, jeigu jūs man e-pašto adresą? Bet baisicly tuščia matrica su visų dydžių. Įeinu savikaina į atitinkamus langelius, išskyrus PVM Tai tada generuoja antra matrica suteikiant savikaina + PVM + antkainis (ty + 76,5%). jei įmanoma, išlaidos lapas galimybe paprastomis priemonėmis pripažinti% padidėjimas per taryba, kad tada generuoja atnaujinamas mažmenines matrica. Hope this makes sense? arba aš tiesiog pi ** ing vėjo Ačiū Demo |
|
| |||
| |||
| todėl jums gali tekti A1 = savikaina A2 = PVM A3 = žymėjimo procentas bei B1 yra visa kaina, arba ką ieškote ir būtų = (A1 + A2 + (A1 * A3)) ir tu gali vilkti žemyn visą stulpelį? Kur A1 gali pasikeisti, bet A2 ir A3 išliks stacionarių kol rankiniu būdu juos pakeitė? Arba aš Peršokti valtis? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Vaizdai nieko nevyksta, kai aš Atidaryti MS Works Spreadsheet " | dgriff | Office Suites & Applications | 0 | Rugpjūtis 24, 2009 05:04 |
| Excel skaičiuoklės Rodoma hashes Vietoj Terminai | VJH | Office Suites & Applications | 4 | Rugpjūtis 12, 2009 15:00 |
| Kuris skaičiuoklės programa naudoti? | BattyBirdWoman | Office Suites & Applications | 4 | Balandis 20, 2008 09:20 |
| Help Needed | Mike0001 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 21 | 5 balandis 2008 09:43 |
| Skubiai reikia pagalbos su Skaičiuoklės | CharlesCrisp | Office Suites & Applications | 2 | 6 sausis 2008 14:58 |
| Temos įrankiai | |
| |