![]() |
|
| |||
| |||
| hi, jūs varat palīdzēt i ir ražojums, kas pārdod un cenas regulē augstumu un platumu katram jautājumam. ir approximatly 150 vienības katrā diapazonā un 12 dažādus diapazonus ar dažādām cenām uz otru. Nezinu, ja tas ir iespējams, bet tas ir tas, ko es gribētu darīt. radīt izklājlapu, kurā izmaksas cenas katram range.if mana pašizmaksa iet uz augšu es varu mainīt visus pašizmaksa vienā piegājienā (ti, pieaugums par 3%) no šī pašizmaksa i tad var ražot mazumtirdzniecības cenu saraksts saviem klientiem (piemēram, izmaksas + 50%), atkal mainās visas vienlaicīgi. vai to var izdarīt? es labprāt vienkārši vienkāršā angļu valodā, kā es esmu iesācējs ar mazumiņš datora prasmes (bet ar lielu idejas) thank demo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dodiet man pāris minūšu strādāt, un es nopirkšu jums atpakaļ Demo.
| |||
| |||
| paldies par tādu interesi gaida apgaismību |
|
| |||
| |||
| Es joprojām strādā šajā Demo Man jārēķinās mums ir nepieciešams iekļaut dažus = ja pārskatos, lai iegūtu šo darbu labi. |
|
| |||
| |||
| Es varu to darīt palielināt ok, bet ne atjaunot sākotnējo cenu. Domāju, ka būs ar makro. |
|
| |||
| |||
| Paldies, procentu jābūt iespējami i cant redzēt visi šie lielie uzņēmumi, uzsākot visus jaunos datus katrā atsevišķā šūnā ikreiz, kad tie ir cenu pieaugums? tā tikai pēc manas ierobežotas zināšanas (thats nav grūti pārspēt) bet ar labiem cilvēkiem patīk pats, kas tur Es esmu pārliecināts, ka atbilde būs galu galā. Thanks again DEMO |
|
| |||
| |||
| I'm sorry, lai veiktu tik ilgi Demo, es atrisinās, bet tas ir bijis, bet kopš es nodarbojas ar to, lai jūsu pacietību is appreciated. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Mana sistēma: hAvAAck Build 3
|
|
| |||
| |||
| Paldies par tādu interesi. Es varu jums nosūtīt parauga matrica, ko es cenšos sasniegt, ja jūs varētu man e-pasta adresi? Bet baisicly tukšo matricu ar visu izmēru pieejami. Ievadīt pašizmaksa vērā attiecīgus šūnām, izņemot PVN Šis tad rada otru matricu, dodot izmaksu cena + PVN + uzcenojums (ti, + 76,5%). ja iespējams, izmaksu lapu iekārta ar vienkāršiem līdzekļiem pieņemt% pieaugums visā kuģa, kas tam rada atjaunošana mazumtirdzniecības matricā. ceru, ka šis ir jēga? vai es esmu tikai pi ** ing in vējš Thanks Demo |
|
| |||
| |||
| lai jūs varētu būt A1 = pašizmaksa A2 = PVN A3 = atzīmes procentos un B1 kategorijas ir pilna cena, vai kāds jūs meklējat un būtu = (A1 + A2 + (A1 * A3)) un jūs varat velciet to uz leju visu kolonnu? Kur A1 varētu mainīties, bet A2, A3 paliktu stāv līdz manuāli mainīta viņiem? Vai ka es lēkt laivu? |
![]() |
|
| Bookmarks |