![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, poate te ajuta Eu am un produs de a vinde, iar preţurile sunt reglementate de înălţimea şi lăţimea fiecărui element. există approximatly 150 de produse în fiecare interval & 12 diferite variază de toate, cu preţuri diferite pentru fiecare. i dont know dacă este posibil, dar asta este ceea ce i-ar plăcea să fac. a crea o foaie de lucru care conţine preţurile de cost pentru fiecare range.if meu preţ de cost merge până i se pot schimba toate preţurile de cost într-un du-te (de exemplu, o creştere de 3%) de la acest preţ de cost, atunci i se poate produce o lista de preţuri de vânzare cu amănuntul pentru clienţii mei (de exemplu, costul + 50%) a schimba din nou toate simultan. poate fi facut? i-ar aprecia simplu simplu engleză ca eu sunt un novice cu un minimum de calculator (dar cu mari idei) multumesc lui demo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dă-mi câteva minute pentru a lucra la acest lucru si voi sa ma intorc la tine Demo.
| |||
| |||
| Vă mulţumim pentru a lua un interes în aşteptarea iluminare |
|
| |||
| |||
| Sunt încă de lucru cu privire la acest Demo Cred că trebuie să includă = dacă unele declaraţii pentru a obţine acest drept la muncă. |
|
| |||
| |||
| Nu pot sa-l aduc să facem majorarea ok, dar nu şi pentru a actualiza pretul initial. Gândiţi-vă că va trebui să fie de un macro. |
|
| |||
| |||
| Vă mulţumim pentru a lua un interes acesta trebuie să fie posibil, i cant a vedea toate aceste mari companii care intră toate noile date în fiecare celulă de fiecare dată când acestea au o creştere a preţurilor? sa-mi limitat doar dincolo de cunoaştere (thats nu din greu pentru a bate) dar cu oameni buni ca tine acolo Sunt sigur că răspunsul va veni în cele din urmă. multumesc din nou DEMO |
|
| |||
| |||
| Îmi pare rău de a lua atâta timp Demo, voi rezolva, dar acesta a fost un timp cand am confruntat cu aceasta atât de răbdare este apreciat. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Sistemul meu: hAvAAck Build 3
|
|
| |||
| |||
| Vă mulţumim pentru a lua un interes. Nu putem trimite un exemplu de matrice a ceea ce am încercat să realizeze, dacă să-mi daţi o adresă de e-mail? Dar baisicly un gol matrice cu toate dimensiunile disponibile. I intră în preţul de cost corespunzătoare celule cu excepţia TVA-ului Acest lucru generează apoi un al doilea matrice care preţ de cost + TVA + marca (ex: + 76,5%). , dacă este posibil, costul foaie a instalaţiei de simplu mijloc de a accepta o creştere% peste bord, care apoi generează o matrice actualizat cu amănuntul. hope this are sens? sau sunt doar o pi ** ING in vant Multumesc Demo |
|
| |||
| |||
| aşa că ar putea avea A1 = preţ de cost A2 = TVA A3 = procentul de marcare B1 şi este pe deplin de preţ, sau orice altceva pe care îl căutaţi şi ar fi = (A1 + A2 + (A1 * A3)) şi aţi putea să-l trage în jos întreaga coloană? În cazul în care A1-ar putea schimba, dar A2 şi A3, ar rămâne staţionară manual până când nu le-a schimbat? Sau am zis să sară în barca? |
![]() |
|
| Marcaje |