![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ahoj, môžete pomôcť Mám produkt predávať a ceny sa riadia výškou & šírka každej položky. existujú approximatly 150 položiek v každom rozsahu & 12 rôznych radov všetky rôzne ceny pre seba. i dont vedieť, či je možné, ale to je to, čo by som chcel robiť. vytvoriť tabuľku, ktorá obsahuje náklady ceny pre každého range.if moje cena ide hore aj možné zmeniť všetky náklady ceny naraz (tj nárast o 3%) od tejto ceny sa potom vyrábajú aj maloobchodný cenník pre mojich zákazníkov (tj náklady + 50%), opäť sa meniace všetky naraz. môže to potrebné urobiť? Chcel by som oceniť jednoduché hladké angličtinu ako som novice s štipky počítačové zručnosti (ale s veľkými nápadmi) děkuji to demo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dajte mi pár minút, aby sa na tejto práci a uvidíme sa vrátim k vám Demo.
| |||
| |||
| vďaka za to, aby bol záujem čaká osvícení |
|
| |||
| |||
| Som stále ešte pracuje na tomto Demo Asi budeme musieť zapracovať niektoré = if získať túto pracovné právo. |
|
| |||
| |||
| Môžem to urobiť zvýšenie ok, ale nie pre aktualizáciu pôvodnej ceny. Domnievam sa, že budú musieť byť do makra. |
|
| |||
| |||
| Vďaka za to, aby bol záujem musí byť možné i cant vidieť všetky tieto veľké spoločnosti vstupujúce do všetkých nových dát do jednotlivých buniek, zakaždým, keď sa cena zvýši? jeho jednoducho nad moje obmedzené vedomosti (to je nie je ťažké poraziť) , Ale s dobrými ľuďmi, ako ste vy tam Som si istý, že odpoveď bude nakoniec. Vďaka opäť DEMO |
|
| |||
| |||
| Omlouvám se za prijatie tak dlho Demo budem riešiť, ale je to už dlhšiu dobu, pretože som sa zaoberal to tak trpezlivosť je cenený. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Môj systém: hAvAAck Kompiluje 3
|
|
| |||
| |||
| Vďaka za to, aby bol záujem. Môžem Vám poslať vzorku matice, čo som sa snaží dosiahnuť, ak by ste mi, prosím, e-mailovú adresu? Ale baisicly prázdne matice všetkých veľkostí k dispozícii. I cena vstúpiť do príslušnej bunky bez DPH To potom generuje druhej matice pričom cena + DPH + prirážky (tj + 76,5%). ak to bude možné cenu listu zariadenia, ktoré jednoduchým spôsobom prijať% navýšenie plošne, ktoré potom vytvára aktualizovaný maloobchodné matice. dúfam, že tento zmysel? alebo som len pi ** ing vo vetre Vďaka Demo |
|
| |||
| |||
| tak, aby ste ich mohli mať A1 = cena A2 = DPH A3 = značkovaciu percento a B1 sa plnú cenu, alebo čo ste hľadali a bolo by teda = (A1 + A2 + (A1 * A3)) a môžete pretiahnuť ju na celý stĺpec? A1, kde sa môže zmeniť, ale A2 a A3 by zostať stacionárny, kým je ručne meniť nimi? Alebo som skočiť na lodi? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Obrázky Wont Load keď som Open MS Práca Spreadsheet | dgriff | Office & Aplikácie | 0 | 24.srpna 2009 05:04 |
| Excel Spreadsheet Zobrazení hash Miesto Dátumy | VJH | Office & Aplikácie | 4 | 12. August 2009 15:00 |
| Tabuľkový procesor, ktorý softvér používať? | BattyBirdWoman | Office & Aplikácie | 4 | 20 apríla 2008 09:20 |
| Pomoc potrebných | Mike0001 | Všeobecné Software Chat | 21 | 5. apríla 2008 09:43 |
| Naliehavá potreba Pomoc s Tabulkové | CharlesCrisp | Office & Aplikácie | 2 | 6. januára 2008 14:58 |
| Thread Tools | |
| |