![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| бок, моћи те помоћ Имам неки производ за продају, а цене су регулисани висина и ширина сваке ставке. постоје аппроксиматлы 150 ставки у сваком од 12 различитих опсега и опсези све са различитим ценама како би једни друге. ја донт знати ако је могуће, али то је оно што бих желео да раде. направити табелу која садржи цену цијенама за сваку ранге.иф мом трошку цена иде горе ја могу променити све цене иду цене у једном (тј пораст од 3%) из овог цена коштања и тада могу произвести малопродајних ценовника за моје клијенте (нпр. трошкова + 50%) поново мења све истовремено. може ли да се уради? ја ће цијенити једноставне плаин енглисх као ја сам Новак с мала рачунарских вештина (али са великим идејама) тханк'с демо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дај ми пар минута да ради на том, а ја ћу се вратити вама Демо.
| |||
| |||
| хвала за узимање интерес чека просвјецености |
|
| |||
| |||
| Ја сам још увек ради на овом Демо И ми морамо рачунати инкорпорирати неке = ако изјаве за добити данашји за посао десно. |
|
| |||
| |||
| Ја могу добити то то чинити повећање ок, али не и ажурирате оригиналну цену. Мислим да ће бити од макро. |
|
| |||
| |||
| Хвала за узимање интерес морало би бити могуце ја лицемјерје видјети све те велике компаније уноса свих нових података у сваку појединачну ћелију сваки пут имају раст цена? њен само ван моје ограничено познавање (не тај тврд за тући) али са добрим људима попут себе вани сигуран сам одговор ће доћи на крају. хвала опет ДЕМО |
|
| |||
| |||
| Жао ми је за предузимање Демо тако дуго, ја ћу то решити, али је био неко време откад сам се бавила тако стрпљењу је добродошла. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Мы Сыстем: хАвААцк Буилд 3
|
|
| |||
| |||
| Хвала за полагање интереса. Не могу да вам пошаљем узорак матрица што сам тежак за постићи ако ми дати е-маил адресу? Али баисицлы празну матрицу са свих величина доступни. Цена коштања унети у одговарајуће ћелије искључујући ПДВ То онда ствара другу матрицу давање цена коштања + ПДВ + обележити (тј + 76,5%). ако је могуће трошкове лист има погон једноставним средствима за прихватање% повећање преко одбору, који затим генерише ажурирани малопродаји матрице. наде ово има смисла? или сам ја само пи ** инг на вјетру Хвала Демо |
|
| |||
| |||
| тако да би могли да имају А1 = цена коштања А2 = ПДВ А3 = означних проценат и Б1 је пуна цена, или оно што тражите и то би било = (А1 + А2 + (А1 * А3)) а ти би могао повуци га цијелом колони? Где могу променити А1 и А2, али ће остати стационарско А3 док не ручно променио њима? Или сам скок на броду? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Учитавање слике навика када сам отворено МС Радови табеле | дгрифф | Оффице & Апплицатионс | 0 | 24 Авг 2009 05:04 |
| Ексцел Спреадсхеет Приказујем Хасхес Уместо Термини | ВЈХ | Оффице & Апплицатионс | 4 | 12 аугуст 2009 15:00 |
| Који софтвер користите унакрсну табелу? | БаттыБирдУоман | Оффице & Апплицатионс | 4 | 20 април 2008 09:20 |
| Помоћ потребна | Мике0001 | Уопштено Софтуаре Цхат | 21 | 5 април 2008 09:43 |
| Хитно потребна помоћ са Спреадсхеет | ЦхарлесЦрисп | Оффице & Апплицатионс | 2 | 6 јануар 2008 14:58 |
| Тхреад Тоолс | |
| |