![]() |
|
|
|||
|
|||
|
merhaba, size yardımcı olabilir
ve satmak için fiyatlarının yüksekliği ve her öğenin genişliği yönetilen bir ürün var. Orada approximatly birbirlerine farklı fiyatlar ile her aralık ve 12 farklı aralığı olarak 150 öğeler vardır. Eğer mümkün I dont biliyorum ama bu i yapmak için ne gibi would. ) bir elektronik tablo benim maliyet fiyatı kadar bir% 3 oranında (yani artış git tüm maliyet fiyatları değiştirebilirsiniz gider her range.if için maliyet fiyatları içeren oluşturmak Bu maliyet fiyat Şu sonra benim müşteri için bir perakende fiyat listesi (yani maliyet +% 50) tekrar aynı anda değişen üretebilir. Bu yapılabilir? Ben bilgisayar becerileri bir miktar ile yeni ben basit düz İngilizce teşekkür ediyorum (ancak büyük bir fikir) 's teşekkür demomuzu |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bu iş için ben size geri Demosu alırsınız birkaç dakika verin.
|
|||
|
|||
|
ilgi aydınlanma bekliyor ayırdığınız için teşekkürler
|
|
|
|||
|
|||
|
Hala bu Demosu üzerinde çalışıyorum
Ben dahil etmek gerekir saymak bazı tablolar = Eğer bu doğru çalışma için. |
|
|
|||
|
|||
|
Bunu ancak orijinal fiyat güncellemek için artış tamam don't alabilirsiniz. Bir makro tarafından gerekmektedir düşünün.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ilgi için teşekkürler
mümkün olmalıdır i cant tüm bu büyük şirketler bir fiyat artışı her zaman her bir hücre tüm yeni veri girerken görüyor musun? benim sınırlı bilgi sadece onun ötesinde (şu yenmek için) zor değil ama senin gibi emin cevabını sonunda gelecek yaşıyorum iyi insanlar var olan. teşekkürler tekrar GÖSTER |
|
|
|||
|
|||
|
Çok uzun Demosu ayırdığınız için üzgünüm, ben ancak çözeceğini bende onunla çok sabırlı appreciated dağıtıldıktan bir süre oldu.
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Alıntı:
Benim Sistemi: hAvAAck Yapı 3
|
|
|
|||
|
|||
|
Ilgi için teşekkürler.
Benim eğer bana bir e-posta adresi vermek ulaşmak için çalışıyorum örnek bir matris gönderebilirim? Ama tüm boyutları ile baisicly boş bir matris. Ben uygun hücreleri hariç halinde maliyet fiyatı girin KDV Bu da ikinci bir matris maliyet fiyat vererek üretir + KDV + yukarı işareti (yani + 76,5%). Mümkünse maliyeti levha basit yöntemlerle pano üzerinde O güncelleştirilmiş bir perakende matris oluşturan bir% artış, kabul etmek için tesis var. Bu mantıklı umut? ya da ben sadece bir Pi ** the wind Ing Teşekkürler Demosu
|
|
|
|||
|
|||
|
bu yüzden olabilir
A1 = maliyet fiyatı A2 = KDV Y3 = biçimlendirme yüzdesi B1 ve tam fiyat, ya da sizin için ne arıyorsanız olduğunu ve = (A1 + A2 + (A1 * A3)) olur ve tüm sütun aşağı sürükleyin ki? Nerede A1 değiştirmek ancak kadar manuel olarak değiştirildi A2 ve A3 sabit kalır ki? Yoksa tekne atlayabilir mi? |