![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, ви можете допомогти У мене є продукт для продажу та ціни регулюються по висоті & ширині кожного пункту. є approximatly 150 пунктів у кожному діапазоні & 12 різних діапазонах все з різними цінами одна з одною. Я не знаю, якщо це можливо, але це те, що я хотів би зробити. створити таблицю з цінами на вартість кожного range.if мій собівартість піднімається я можу змінити всі витрати цін за один раз (тобто збільшиться на 3%) З цього я собівартості може виробляти роздрібний прайс-лист для моїх клієнтів (тобто вартість + 50%) знову змінюється все одночасно. Чи можна це зробити? Буду вдячний, якщо простій простому англійською мовою, як я новачок з мінімальним навичкам роботи з комп'ютером (але з великими ідеями) Дякую демо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дайте мені кілька хвилин, щоб робота над цим, і я повернуся до вас демо.
| |||
| |||
| Дякуємо за інтерес, проявлений очікуванні просвітління |
|
| |||
| |||
| Я все ще працюємо над цією демо -- Я думаю, ми повинні врахувати деякі = якщо заяви для отримання цього права на роботу. |
|
| |||
| |||
| Я можу це робити збільшення ОК, але не для оновлення первинної ціни. Подумайте, що потрібно буде від макросів. |
|
| |||
| |||
| Дякуємо за інтерес, проявлений воно повинно бути можливим Я нахиляє побачити всі ці великі компанії вводити все нові дані в кожній окремій клітці кожен раз, коли вони мають зростання цін? як раз за свою моїм обмеженим знанням (Thats не важко Beat) але з хорошими людьми, як ти там я впевнений, що відповідь прийде в кінці кінців. Ще раз спасибі DEMO |
|
| |||
| |||
| Мені шкода так довго демо, я буду її вирішити, але це було якийсь час, так як я розглядати це так оцінив ваше терпіння. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Моя система: hAvAAck Build 3
|
|
| |||
| |||
| Дякуємо за інтерес, проявлений. Я можу надіслати Вам зразки матриць, що я намагаюся досягти, якщо ви дасте мені адресу електронної пошти? Але baisicly порожні матриці з розмірами всіх наявних. Я входжу собівартості у відповідні поля без урахування ПДВ Це генерує другу матрицю даючи собівартість + ПДВ + розмітки (наприклад, + 76,5%). Можливо, якщо вартість листа об'єкті простими засобами прийняти% більше, за порадою, який потім створює оновлені роздрібної матрицею. сподіваюся, що це робить сенс? Або я просто пі ** Ing на вітрі Завдяки Демо |
|
| |||
| |||
| так що ви могли б A1 = Собівартість А2 = ПДВ A3 = націнки і В1 повну вартість, або все, що ви шукаєте і було б = (A1 + A2 + (A1 * A3)) і ви можете перетягнути його вниз весь стовпець? Де A1 може змінитися, але А2 і А3 будуть залишатися стаціонарними, поки ви вручну не змінили їх? Або я стрибати човен? |