![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| тому університету моя подруга відвідує має Microsoft Office 07 в магазині за $ 30. просто хотів переконатися, що хоча-Чи має значення, хто купує його, або він може бути підключений тільки до комп'ютера, вона належить? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вона буде мати ліцензійну угоду. Вона повинна читати її перед покупкою, я впевнений, що вони нехай її.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не знаю, що ти міг би отримати його в якості дешевої, як і в будь-якому місці ....
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Юридично вільними завантаження гри (не безкоштовно) | Krlll | PC & консоль Gaming | 49 | 15 жовтня 2008 07:15 |
| Юридично вільними ігри, список тільки | SocialWarfare | PC & консоль Gaming | 0 | 6 жовтня 2008 09:47 |
| Word / Excel, швидкий питання | ashmehta | Office Suites & Застосування | 6 | 22 травня 2008 09:56 |
| Початок того, що і Excel-новий ноутбук | real77 | Office Suites & Застосування | 1 | 5 березня 2008 10:02 |
| Word / Excel / PowerPoint - Query! | lagentium | Office Suites & Застосування | 2 | 18 вересня 2007 03:57 |
| Різьба Інструменти | |
| |