![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Мислех, че тя дойде безплатно с предишния компютри. Може би винаги е имала приятел кука ми. Както и да е, аз съм добре с използване на нещо по-различно и в бъдеще, но съществуваща дума и Excel документи, изпратени от стар компютър, който не мога да чета. Има ли безопасен начин да dowload Excel и дума безплатни или евтини? благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Единственият начин да получите безплатно ще бъде незаконно и дискусия относно незаконно сваляне не е позволен тук.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Word 2007, с изключение на страници от думата броене | snowblind | Офис Suites & Приложения | 8 | 21 Март 2009 13:27 |
| Word / Excel, бърз въпрос | ashmehta | Офис Suites & Приложения | 6 | 22 май 2008 г. 09:56 |
| Първи думата и Excel-правно и евтини | real77 | Офис Suites & Приложения | 2 | 5-и парламентарен Март 2008 12:01 |
| Говоримо дума написали думата | pest79456 | Офис Suites & Приложения | 8 | 4 ноември 2007 08:55 |
| Word / Excel / Powerpoint - Query! | lagentium | Офис Suites & Приложения | 2 | 18-ти септември 2007 03:57 |
| Нишка Инструменти | |
| |