![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Myslel jsem, že to přišlo zdarma s předcházejícími počítačů. Možná jsem vždy měl přítele háku mě. tak jako tak, já jsem s použitím jemného něco jiného v budoucnosti, ale stávající Word a Excel dokumenty zaslány ze starého počítače, že nemohu číst. existuje bezpečný způsob stažení Excel a Word zdarma nebo levně? díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jediná cesta, jak jej získat zdarma by byla nelegálně a diskuse o nelegálním stahováním zde není povolena.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Word 2007, s výjimkou stránek od slov | snowblind | Office & Aplikace | 8 | 21. březen 2009 13:27 |
| Word / Excel, rychlý dotaz | ashmehta | Office & Aplikace | 6 | 22. května 2008 09:56 |
| Prípravné Word a Excel-legálně a levně | real77 | Office & Aplikace | 2 | 5. března 2008 12:01 |
| Mluvené slovo napsali slovo | pest79456 | Office & Aplikace | 8 | 4. listopadu 2007 08:55 |
| Word / Excel / Powerpoint - dotazu! | lagentium | Office & Aplikace | 2 | 18. Září 2007 03:57 |
| Thread Nástroje | |
| |