![]() |
|
| |||
| |||
| Νόμιζα ότι ήρθε δωρεάν υπολογιστές με τα προηγούμενα. Ισως είχε πάντα ένα φίλο μου μέχρι γάντζο. Tελoσπάvτωv, είμαι καλά με τη χρήση κάτι διαφορετικό στο μέλλον, αλλά οι υφιστάμενες Word και Excel έγγραφα που αποστέλλονται από το παλιό υπολογιστή που δεν μπορώ να διαβάσω. υπάρχει ασφαλής τρόπος για να αριστεύσει dowload λέξη και δωρεάν ή φθηνή; ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ο μόνος τρόπος για να κάνετε το ελεύθερο θα είναι παράνομα και η συζήτηση για την παράνομη downloads δεν επιτρέπεται εδώ.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Word 2007, εκτός από τις σελίδες λέξεων | θαμπωμένος | Office Suites & Εφαρμογές | 8 | 21 Μαρ 2009 13:27 |
| Word / Excel, γρήγορη ερώτηση | ashmehta | Office Suites & Εφαρμογές | 6 | 22η Μαΐου 2008 09:56 |
| Getting Word και Excel-νομικά και φθηνό | real77 | Office Suites & Εφαρμογές | 2 | 5 Μαρ 2008 12:01 |
| Spoken δακτυλογραφηθεί λέξη προς λέξη | pest79456 | Office Suites & Εφαρμογές | 8 | 4η Νοεμβρίου 2007 08:55 |
| Word / Excel / Powerpoint - Query! | lagentium | Office Suites & Εφαρμογές | 2 | 18η Σεπ 2007 03:57 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |