![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Myslel som, že to prišlo zdarma s predchádzajúcimi počítačov. Možno som vždy mal priateľa hákov mě. tak ako tak, já jsem s použitím jemného niečo iného v budúcnosti, ale existujúce Word a Excel dokumenty zaslané zo starého počítača, že nemôžem čítať. existuje bezpečný spôsob stiahnutie Excel a Word zadarmo alebo lacno? vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jediná cesta, ako ho získať zadarmo by bola nelegálny a diskusie o ilegálnym sťahovaním tu nie je povolená.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Word 2007, s výnimkou stránok od slov | Snowblind | Office & Aplikácie | 8 | 21. marec 2009 13:27 |
| Word / Excel, rýchly dotaz | ashmehta | Office & Aplikácie | 6 | 22. mája 2008 09:56 |
| Prípravné Word a Excel-legálne a lacno | real77 | Office & Aplikácie | 2 | 5. marca 2008 12:01 |
| Hovorené slovo napísali slovo | pest79456 | Office & Aplikácie | 8 | 4. novembra 2007 08:55 |
| Word / Excel / Powerpoint - dotazu! | lagentium | Office & Aplikácie | 2 | 18. September 2007 03:57 |
| Thread Tools | |
| |