| Аз съм в момента правя един проект на Microsoft Excel, като целта е да го използвате, за да стартирате малък бизнес. Имам за въвеждане на данни под формата на един лист, където ако е нов елемент на фондовите идва в данните за запасите е въведена по-и макро копия го намира за фондова списък на отделен лист.
Запасът списък съдържа информация за всички елементи на склад, включително тегло, цена, код и количество (там е около 5 на всеки елемент.)
Аз тогава да има "да продава" лист когато имам комбо кутия, която изглежда на запасите списъка и потребителят избира елемента, които искат да купят и подробности около елемента са показани в таблицата на марката продажба списък, като се използва Търсене на формулата, свързани с материалната списък. Аз тогава още една макро да добавите тези подробности за получаване и продажби списък.
Проблемът аз съм като е, че когато потребителят купува даден елемент, трябва да се опитаме по някакъв начин и автоматично намаляване на запасите от едно ниво! Знам, че това е възможно, екзаминатор издаде доклад за това, очевидно не могат да обяснят как да го направя, но те казаха, че той включва програмиране на някакъв вид.
Аз се опитах да погледна в някои книги, но аз не съм намерил нищо специфично достатъчно, за да ми помогне. Дали някой има някаква идея за това какво мога да направя, или да ми идеи? Аз не познават програмиране, което е проблем ... Бих бъде много благодарен, ако някой може да отговори!
Благодарение X |