menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Office & Aplikace

Register

Pomoc s Excel zapotřebí!

Reply

Thread Nástroje
Old 17 leden 2008, 12:11
Nový člen skupiny

Default Pomoc s Excel zapotřebí!

Já jsem v současné době vede projekt pro Microsoft Excel, jehož cílem je využít ke spuštění malé podnikání. Mám údajů podobě na jednom listu, kde je-li nové položky na skladě přijde, údaje o populaci, je napsaný v makro a kopie je na celé populace seznam na samostatném listu.

Akciový Seznam obsahuje podrobné údaje o všech položkách ve skladu, včetně hmotnosti, ceny, kódu a množství (tam je asi 5 jednotlivých položek.)

I poté mají "make prodej" list, kde mám boxu, který vyhledává populace seznam a uživatel vybere položku chtějí koupit a informací o položce jsou zobrazeny v tabulce na prodej, aby seznam, pomocí lookup vzorec souvisí s populací seznamu. I potom ještě makro přidat tyto údaje na účtenku a prodejní list.

Problém jsem s, je to, že když uživatel koupí položky, potřebuju nějak automaticky pokusí snížit úroveň zásob jednou! Vím, že to není možné, zkoušející, vydala zprávu o tom, samozřejmě, že nemohou vysvětlit, jak to udělat, ale řekl, že to znamená nějaký programování.

Jsem se snažil hledat v některých knihách, ale já jsem nenašla dostatečně specifické, aby mi pomohl. Má někdo mít nějakou představu o tom, co se dá dělat, nebo mi nápady? Nemám žádné znalosti programování, což je problém ... já bych velmi vděčný, pokud někdo mohl odpovědět!

Díky x
Old 17 leden 2008, 17:48
Banned Skupina

Default Pomoc s Excel zapotřebí!

Citace:
Původně Poslal xxxizzyxxx View Post
Já jsem v současné době vede projekt pro Microsoft Excel, jehož cílem je využít ke spuštění malé podnikání. Mám údajů podobě na jednom listu, kde je-li nové položky na skladě přijde, údaje o populaci, je napsaný v makro a kopie je na celé populace seznam na samostatném listu.

Akciový Seznam obsahuje podrobné údaje o všech položkách ve skladu, včetně hmotnosti, ceny, kódu a množství (tam je asi 5 jednotlivých položek.)

I poté mají "make prodej" list, kde mám boxu, který vyhledává populace seznam a uživatel vybere položku chtějí koupit a informací o položce jsou zobrazeny v tabulce na prodej, aby seznam, pomocí lookup vzorec souvisí s populací seznamu. I potom ještě makro přidat tyto údaje na účtenku a prodejní list.

Problém jsem s, je to, že když uživatel koupí položky, potřebuju nějak automaticky pokusí snížit úroveň zásob jednou! Vím, že to není možné, zkoušející, vydala zprávu o tom, samozřejmě, že nemohou vysvětlit, jak to udělat, ale řekl, že to znamená nějaký programování.

Jsem se snažil hledat v některých knihách, ale já jsem nenašla dostatečně specifické, aby mi pomohl. Má někdo mít nějakou představu o tom, co se dá dělat, nebo mi nápady? Nemám žádné znalosti programování, což je problém ... já bych velmi vděčný, pokud někdo mohl odpovědět!

Díky x
Zkuste použít přístup a je to mnohem lepší program pro tento .... verze Office máte? V závislosti na verzi, bude záviset na tom, co jste schopni udělat ve suite.

Můj systém: Cohen

Processor (s):
Duální Core 2.11GHZ
Základní deska:
Asus - M2N X SE
Paměť RAM:
2 GB
Grafické karty (s):
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
320gb Sata
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Shaw
Chlazení:
Síť / Internet:
Monitor (s):
Benq
Operační systém (y):
Windows XP
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Excel otázku HistoryGirl Office & Aplikace 1 8. duben 2008 08:09
Problém s excel antbann Office & Aplikace 1 21. březen 2008 05:04
Excel pomoci Dj Ram Office & Aplikace 2 19. únor 2008 11:22
Excel Nápověda požadované juls Office & Aplikace 1 9. října 2007 05:53
Excel mezi jazyky? PranX Office & Aplikace 10 12. Září 2007 15:09
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.