Pomoc s Excel zapotřebí! Já jsem v současné době vede projekt pro Microsoft Excel, jehož cílem je využít ke spuštění malé podnikání. Mám údajů podobě na jednom listu, kde je-li nové položky na skladě přijde, údaje o populaci, je napsaný v makro a kopie je na celé populace seznam na samostatném listu.
Akciový Seznam obsahuje podrobné údaje o všech položkách ve skladu, včetně hmotnosti, ceny, kódu a množství (tam je asi 5 jednotlivých položek.)
I poté mají "make prodej" list, kde mám boxu, který vyhledává populace seznam a uživatel vybere položku chtějí koupit a informací o položce jsou zobrazeny v tabulce na prodej, aby seznam, pomocí lookup vzorec souvisí s populací seznamu. I potom ještě makro přidat tyto údaje na účtenku a prodejní list.
Problém jsem s, je to, že když uživatel koupí položky, potřebuju nějak automaticky pokusí snížit úroveň zásob jednou! Vím, že to není možné, zkoušející, vydala zprávu o tom, samozřejmě, že nemohou vysvětlit, jak to udělat, ale řekl, že to znamená nějaký programování.
Jsem se snažil hledat v některých knihách, ale já jsem nenašla dostatečně specifické, aby mi pomohl. Má někdo mít nějakou představu o tom, co se dá dělat, nebo mi nápady? Nemám žádné znalosti programování, což je problém ... já bych velmi vděčný, pokud někdo mohl odpovědět!
Díky x |