Pomoć s Excel potrebna! Ja sam trenutno radimo na projektu Microsoft Excel, cilj je da se koristiti za pokretanje malog biznisa. Imam obrasca za unos podataka na jedan list, gdje li novi stavci zaliha dolazi, podaci o zalihe kucanog u makro i kopira ga u cijeloj dioničko popis na posebnom listu.
The Stock popis sadrži podatke o svim stavkama na lageru, uključujući težinu, cijena, broj i količina (ima oko 5 za svaku stavku.)
I onda su "make prodaju" lima gdje imam kombinirani okvir koji gleda na popisu zaliha, a korisnik bira predmet žele kupiti i detalje o stavke su prikazane u tablici na prodaju napraviti popis, koristeći lookup formule povezane s popisa zaliha. I onda su drugi makro dodati ove podatke za priznanicu i prodaje lista.
Problem je što sam ja, je da kada korisnik kupi stavku, da moram nekako probati i automatski smanjiti razinu zaliha po jedan! Znam to je moguće, ispitivač je objavila izvješće o tome, očito je da ne mogu objasniti kako to učiniti, ali oni je rekao da je to uključuje programiranje neke vrste.
Pokušao sam gledati u nekim knjigama, ali nisam našao ništa dovoljno specifični da mi pomogne. Se bilo tko imati bilo koji ideja što mogu učiniti, ili dajte mi ideje? Ja nemam znanja o programiranju koja je problem ... ja bih vrlo zahvalan ako netko mogao odgovoriti!
Thanks x |