kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Office & Applications

Register

Útmutató az Excel szükséges!

Reply

Téma eszközök
Old Január 17, 2008, 12:11
Új tag Csoport

Default Útmutató az Excel szükséges!

Én jelenleg ezt a projektet a Microsoft Excel, a cél az, hogy használjuk, hogy fut egy kis üzlet. Van egy adatbeviteli formában egy lapot, ahol ha új tétel állomány érkezik, az adatok az állomány írja be, és a makro-másolatokat, hogy az egész egy állomány listát egy külön lapon.

A készlet lista részleteket a tételek, beleértve a tömeg, az ár, a kódot és a mennyiséget (5 körül van az egyes pont.)

Aztán van egy "make eladás" lapot, ahol van egy kombinált lista, amely felnéz az állomány listát, és a felhasználó választja ki a tételt kívánnak vásárolni, és részleteket az elem megjelenik egy táblázat, hogy az eladásra lista segítségével lookup formula kapcsolódik az állomány listát. Aztán még egy makró hozzáadni ezen adatokat kapnak, valamint az értékesítési listát.

A probléma vagyok annak, hogy ha egy felhasználó vásárol egy elemet, kell, hogy valahogy próbálja meg, és automatikusan csökkenti az állomány szintje az egyik! Tudom, hogy ez lehetséges, a vizsgáztató kiadott egy jelentést erről, nyilvánvalóan nem tudják megmagyarázni, hogyan kell csinálni, de azt mondták, hogy ez magában foglalja a programozás valami.

Megpróbáltam, hogy vizsgálja meg az egyes könyvek, de én semmit sem talált elég nekem segíteni. Csinál akárki volna valami ötlete, hogy mit tudok csinálni, vagy adj ötleteket? Én nem a tudás a programozás, amely a probléma ... Én nagyon hálás lennék, ha valaki tudna válaszolni!

Köszönet x
Old Január 17, 2008, 17:48
Tiltott Group

Default Útmutató az Excel szükséges!

Idézet:
Originally Posted by xxxizzyxxx View Post
Én jelenleg ezt a projektet a Microsoft Excel, a cél az, hogy használjuk, hogy fut egy kis üzlet. Van egy adatbeviteli formában egy lapot, ahol ha új tétel állomány érkezik, az adatok az állomány írja be, és a makro-másolatokat, hogy az egész egy állomány listát egy külön lapon.

A készlet lista részleteket a tételek, beleértve a tömeg, az ár, a kódot és a mennyiséget (5 körül van az egyes pont.)

Aztán van egy "make eladás" lapot, ahol van egy kombinált lista, amely felnéz az állomány listát, és a felhasználó választja ki a tételt kívánnak vásárolni, és részleteket az elem megjelenik egy táblázat, hogy az eladásra lista segítségével lookup formula kapcsolódik az állomány listát. Aztán még egy makró hozzáadni ezen adatokat kapnak, valamint az értékesítési listát.

A probléma vagyok annak, hogy ha egy felhasználó vásárol egy elemet, kell, hogy valahogy próbálja meg, és automatikusan csökkenti az állomány szintje az egyik! Tudom, hogy ez lehetséges, a vizsgáztató kiadott egy jelentést erről, nyilvánvalóan nem tudják megmagyarázni, hogyan kell csinálni, de azt mondták, hogy ez magában foglalja a programozás valami.

Megpróbáltam, hogy vizsgálja meg az egyes könyvek, de én semmit sem talált elég nekem segíteni. Csinál akárki volna valami ötlete, hogy mit tudok csinálni, vagy adj ötleteket? Én nem a tudás a programozás, amely a probléma ... Én nagyon hálás lennék, ha valaki tudna válaszolni!

Köszönet x
Próbáld ki, és használja hozzáférést is sokkal jobb program erre .... Milyen verziójú Office van??? attól függően, hogy milyen változat fog múlni, hogy mit képes tenni a suite.

My System: Cohen

Processzor (ok):
Dual Core 2.11GHZ
Alaplap:
ASUS - M2N X SE
RAM memória:
2GB
Grafikus kártya (k):
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
320GB Sata
Optikai meghajtó (k):
Case / tápegység:
Shaw
Hűtés:
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
Benq
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Excel kérdés HistoryGirl Office & Applications 1 8. április 2008 08:09
Probléma az Excel antbann Office & Applications 1 21. március 2008 05:04
Excel help Dj Ram Office & Applications 2 19. február 2008 11:22
Excel Súgó szükséges juls Office & Applications 1 9. október 2007 05:53
Excel nyelvek között? PranX Office & Applications 10 12 Sep 2007 15:09
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.