![]() |
|
| |||
| |||
| כרגע אני עושה פרוייקט ב-Microsoft Excel, המטרה היא להשתמש בו כדי להפעיל עסק קטן. יש לי נתוני כניסה בטופס גיליון אחד, שבו אם פריט חדש של המניה באה, נתונים לגבי המניה היא הקלדת ואילו מאקרו עותקים על פני המניה ברשימת נפרד בגיליון. הרשימה כוללת את המניות פרטים לגבי כל הפריטים במלאי, לרבות משקל, מחיר, קוד וכמות (יש בערך 5 של כל פריט). אז יש "לבצע מכירה" גיליון שבו יש לי תיבת משולבות בו נראה את רשימת המניות, והמשתמש בוחר את הפריט הם רוצים לקנות ופרטים על הפריט מוצגים בטבלה על מכירת רשימת לבצע באמצעות Lookup נוסחה לקשר את המניה ברשימה. אז יש עוד מאקרו להוסיף פרטים אלה על קבלת מכירות הרשימה. הבעיה שאני נתקל, היא שכאשר משתמש קונה פריט, אני צריך איכשהו לנסות להקטין באופן אוטומטי את המניה ברמה אחד! אני יודע שזה אפשרי, בדק את הוציא דו"ח בנושא זה, ברור שהם לא יכולים להסביר איך לעשות את זה אבל הם אמרו שזה כולל התכנות של כלשהי. ניסיתי להסתכל בכמה ספרים אבל מצאתי שום דבר ספציפי מספיק כדי לעזור לי. האם מישהו יש לך מושג מה אני יכול לעשות, או לתת לי רעיונות? אין לי ידע בתכנות המהווה את הבעיה ... אני יהיה מאוד אסיר תודה אם מישהו יכול להשיב! תודה x |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
המערכת שלי: כהן
|