| Aš dabar daro "Microsoft Excel" projekto tikslas yra panaudoti ją paleisti smulkiajam verslui. Turiu duomenų įvedimo forma ant vieno lapo, kuriame, jei naujas elementas būklės būna, duomenų apie atsargų yra atspausdintas ir makro kopijuoja idejas atsargų sąrašas, ant atskiro lapo.
Atsargų sąrašas su išsamia informacija apie visų atsargų elementų, įskaitant svorį, kainą, kodas ir kiekis (yra maždaug 5 kiekvieno daikto).
Aš ten buvo "padaryti pardavimo" lape, kur aš Combo box, kuri atrodo iki atsargų sąrašas, ir vartotojas pasirenka punktą jie nori pirkti, ir duomenys apie daiktą rodomi lentelėje pateikti parduoti, sąrašą, naudojantis peržvalgos formulę, susijusios su vertybinių popierių sąrašą. Tada aš turiu kitą makrokomandą įtraukti šiuos duomenis gavimo ir pardavimų sąraše.
Turiu problema yra ta, kad kai vartotojas perka punktas, man reikia kažkaip bandyti ir automatiškai sumažinti atsargų lygį, vieno! Aš žinau, tai yra įmanoma, egzaminuotojas išduotų apie šią ataskaitą, be abejo jie negali paaiškinti, kaip tai padaryti, bet jie pasakė, kad ji apima programavimo some sort.
Aš stengiausi pažvelgti į kai kurias knygas, bet aš nieko nerasta pakankamai konkretūs, kad padėtų man. Ar kas nors turite ką aš galiu padaryti idėja, ar duoti man idėjų? Aš neturiu jokių programavimo žinių, kurios yra problema ... aš būčiau labai dėkingas, jei kas nors galėtų atsakyti!
Thanks x |