![]() |
|
| |||
| |||
| Es šobrīd dara projekts Microsoft Excel, mērķis ir izmantot to vadīt mazo uzņēmumu. Man ir datu ievades formā par vienu lapu, kur ja jauns vienums krājumu nāk dati par akciju tiek drukāti un makro kopijas to pa to krājumu sarakstā, uz atsevišķas lapas. Akciju saraksts satur informāciju par visiem posteņiem krājumu, ieskaitot svaru, cenu, kodu un daudzumu (ir aptuveni 5 katras vienības). Es tad ir "veikt pārdošanu" lapā, kur man ir kombinētais kastīte, kas paskatās uz krājumu uzskaiti, un lietotājs izvēlas pozīcijas tās vēlas iegādāties, un informāciju par pozīciju ir parādīti tabulā veikt pārdošanu sarakstu, izmantojot lookup formula saistīta ar krājumu uzskaiti. Es tad ir cits makro, lai pievienotu šos datus, lai saņemšanu un pārdošanas sarakstu. Problēma man ir, ir: ja lietotājs pērk objektu, man vajag, lai kaut kā mēģinātu automātiski samazinātu krājumu līmenis par vienu! Es zinu, tas ir iespējams, pārbaudītājs izdod ziņojumu par to, protams, viņi nevar izskaidrot, kā to darīt, bet viņi teica, ka tas ietver plānošanu kaut kāda. Esmu mēģinājis skatīties dažās grāmatas, bet man neatrada pietiekami konkrēti, lai palīdzētu man. Vai kāds ir kāda ideja par to, ko es varu darīt, vai dod man idejas? Man nav zināšanas par programmēšanu, kas ir problēma ... Man ļoti pateicīgs, ja kāds varētu atbildēt! Paldies x |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Mana sistēma: Cohen
|