Ajutor cu Excel necesar! Eu sunt în prezent, face un proiect pe Microsoft Excel, obiectivul este de a utiliza pentru a executa o mica afacere. Am o formă de introducere de date de pe o foaie, în cazul în care în cazul în care un nou element de a veni în stoc, date despre stocul este scris într-o macrocomandă şi copii peste el la un stoc de listă pe o foaie separată.
Stocul listă conţine detalii cu privire la toate elementele din stoc, inclusiv greutatea, preţ, cod şi cantitatea (există în jur de 5 din fiecare element.)
Atunci am avea un "face vânzare" foaie, în cazul în care am o Combo caseta care arată până la lista de stoc, iar utilizatorul selecteaza elementul pe care doresc să cumpere şi detalii despre element sunt afişate într-un tabel face pe lista de vânzare, cu ajutorul unui lookup formulă legate de lista de stoc. Am un alt macro, atunci trebuie să adăugaţi aceste detalii la o primire şi o listă de vânzări.
Problema Sunt având, este că atunci când un utilizator cumpără un element, am nevoie de un fel de a încerca în mod automat şi de a reduce nivelul de un stoc! Ştiu că acest lucru este posibil, examinatorul a emis un raport despre aceasta, în mod evident, ele nu pot explica cum se face, dar mi-au spus că ea implică un fel de programare.
Am încercat să te uiţi în câteva cărţi, dar am găsit nimic suficient de specifice pentru a ajuta-ma. Are cineva vreo idee de ce pot face, sau să-mi dai idei? Nu am nici cunostinte de programare care este problema ... Aş fi foarte recunoscător dacă cineva ar putea răspunde!!
Multumesc x |