| Já jsem v súčasnosti vedie projekt pre Microsoft Excel, ktorého cieľom je využiť na spustenie malé podnikanie. Mám údajov forme na jednom liste, kde je-li nové položky na sklade príde, údaje o populácii, je napísaný v makro a kópia je na celej populácie zoznam na samostatnom liste.
Akciový Zoznam obsahuje podrobné údaje o všetkých položkách v sklade, vrátane hmotnosti, ceny, kód a množstvo (tam je asi 5 jednotlivých položiek.)
I potom majú "make predaj" list, kde mám boxu, ktorý vyhľadáva populácie zoznam a používateľ vyberie položku chcú kúpiť a informácií o položke sú zobrazené v tabuľke na predaj, aby zoznam, pomocou lookup vzorec súvisí s populáciou zoznamu. I potom ešte makro pridať tieto údaje na účtenku a predajné list.
Problém jsem s, je to, že keď užívateľ kúpi položky, potřebuju nějak automaticky pokúsi znížiť úroveň zásob raz! Viem, že to nie je možné, skúšajúci, vydala správu o tom, samozrejme, že nemôžu vysvetliť, ako to urobiť, ale povedal, že to znamená nejaký programovania.
Som sa snažil hľadať v niektorých knihách, ale já jsem nenašla dostatočne špecifické, aby mi pomohol. Má niekto mať nejakú predstavu o tom, čo sa dá robiť, alebo mi nápady? Nemám žiadne znalosti programovania, čo je problém ... já bych veľmi vďačný, ak niekto mohol odpovedať!
Vďaka x |