мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Оффице & Апплицатионс

Register

Помоћ са Ексцел потребна!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 17. Мар 2008, 12:11
Нови члан групе

Default Помоћ са Ексцел потребна!

Ја сам тренутно радимо на пројекту Мицрософт Ексцел, циљ је да се користити за покретање малог бизниса. Имам обрасца за унос података на један лист, где ли нови ставови залиха долази, подаци о залихе куцаног у макро и копира га у целој дионичко листу на посебном листу.

Тхе Стоцк списак садржи податке о свим ставкама на лагеру, укључујући тежину, цена, број и количина (има око 5 за сваку ставку.)

И онда су "маке продају" лима где имам комбиновани оквир који гледа на попису залиха, а корисник бира предмет желе купити и детаље о ставке су приказане у табели на продају направи списак, помоћу Лоокуп формуле повезане са списка залиха. И онда су други макро додате ове податке за признаницу и продаје листа.

Проблем је што сам ја, је да када корисник купи ставу, да морам некако пробати и аутоматски смањити ниво залиха по један! Знам то је могуће, испитивач је објавила извештај о томе, очигледно је да не могу објаснити како то учинити, али они је рекао да је то укључује програмирање неке врсте.

Покушао сам гледати у неким књигама, али нисам нашао ништа довољно специфични да ми помогне. Се било ко имати било који идеја што могу да урадим, или дајте ми идеје? Ја немам знања о програмирању која је проблем ... ја бих врло захвалан ако неко могао одговорити!

Тханкс кс
Old 17. Мар 2008, 17:48
Аустин Гроуп

Default Помоћ са Ексцел потребна!

Куоте:
Оригиналлы Постед бы ксксксиззыкскскс View Post
Ја сам тренутно радимо на пројекту Мицрософт Ексцел, циљ је да се користити за покретање малог бизниса. Имам обрасца за унос података на један лист, где ли нови ставови залиха долази, подаци о залихе куцаног у макро и копира га у целој дионичко листу на посебном листу.

Тхе Стоцк списак садржи податке о свим ставкама на лагеру, укључујући тежину, цена, број и количина (има око 5 за сваку ставку.)

И онда су "маке продају" лима где имам комбиновани оквир који гледа на попису залиха, а корисник бира предмет желе купити и детаље о ставке су приказане у табели на продају направи списак, помоћу Лоокуп формуле повезане са списка залиха. И онда су други макро додате ове податке за признаницу и продаје листа.

Проблем је што сам ја, је да када корисник купи ставу, да морам некако пробати и аутоматски смањити ниво залиха по један! Знам то је могуће, испитивач је објавила извештај о томе, очигледно је да не могу објаснити како то учинити, али они је рекао да је то укључује програмирање неке врсте.

Покушао сам гледати у неким књигама, али нисам нашао ништа довољно специфични да ми помогне. Се било ко имати било који идеја што могу да урадим, или дајте ми идеје? Ја немам знања о програмирању која је проблем ... ја бих врло захвалан ако неко могао одговорити!

Тханкс кс
Пробајте и користите приступну то је пуно боље за овај програм .... Коју верзију Оффицеа да ли ви имати? зависно о томе што ће зависити о верзији што се може учинити у склопу апартмана.

Мы Сыстем: Цохен

Процесор (и):
Дуал Цоре 2.11ГХЗ
Матичне плоче:
Асус - М2Н Кс СЕ
РАМ меморија:
2ГБ
Графичка картица (е):
Соунд Цард:
Тврди диск (и):
320ГБ Сата
Оптички погон (е):
Цасе / псу:
Схау
Хлађење:
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
Бенк
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Ексцел питање ХисторыГирл Оффице & Апплицатионс 1 8 април 2008 08:09
Проблем са ексцел антбанн Оффице & Апплицатионс 1 21 март 2008 05:04
Ексцел помоћ Дј Рам Оффице & Апплицатионс 2 19 фебруар 2008 11:22
Ексцел Помоћ потребна јулс Оффице & Апплицатионс 1 9 октобар 2007 05:53
Ексцел између језика? ПранКс Оффице & Апплицатионс 10 12. сеп 2007 15:09
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц