Помоћ са Ексцел потребна! Ја сам тренутно радимо на пројекту Мицрософт Ексцел, циљ је да се користити за покретање малог бизниса. Имам обрасца за унос података на један лист, где ли нови ставови залиха долази, подаци о залихе куцаног у макро и копира га у целој дионичко листу на посебном листу.
Тхе Стоцк списак садржи податке о свим ставкама на лагеру, укључујући тежину, цена, број и количина (има око 5 за сваку ставку.)
И онда су "маке продају" лима где имам комбиновани оквир који гледа на попису залиха, а корисник бира предмет желе купити и детаље о ставке су приказане у табели на продају направи списак, помоћу Лоокуп формуле повезане са списка залиха. И онда су други макро додате ове податке за признаницу и продаје листа.
Проблем је што сам ја, је да када корисник купи ставу, да морам некако пробати и аутоматски смањити ниво залиха по један! Знам то је могуће, испитивач је објавила извештај о томе, очигледно је да не могу објаснити како то учинити, али они је рекао да је то укључује програмирање неке врсте.
Покушао сам гледати у неким књигама, али нисам нашао ништа довољно специфични да ми помогне. Се било ко имати било који идеја што могу да урадим, или дајте ми идеје? Ја немам знања о програмирању која је проблем ... ја бих врло захвалан ако неко могао одговорити!
Тханкс кс |