![]() |
|
| |||
| |||
| Şu anda, Microsoft Excel bir proje yapıyorum, nesnel bir küçük işletme çalıştırmak için kullanacağınız. Bir levha, bir veri giriş formu var burada eğer hisse senedi yeni bir öğe olarak, hisse senedi ile ilgili verileri bir makro kopya bu ve üzerinde ayrı bir sayfada bir hisse senedi listesine yazılır yazılmaz gelir. Stok listesi (yaklaşık 5 her öğenin bir ağırlık, fiyat, kodu ve miktar da dahil olmak üzere hisse senedi tüm öğeleri hakkında ayrıntılı bilgi içermektedir.) Sonra bir "nerede ve hangi stoğu listesi görünüyor combo kutusu var kullanıcı bir tabloda yer alan bir kullanarak satış listesine make görüntülenir onlar satın almak ve öğe hakkında ayrıntılı bilgi istediğiniz öğeyi seçer satılık" levha yapmak var arama formülü stoğu listesine bağlı. O zaman bir makbuz ve satış listesine bu ayrıntıları eklemek için bir makro var. Ben yaşıyorum sorun, eğer bir kullanıcı bir öğe satın aldı da, buna bir şekilde ve otomatik olarak çalışmak için bir tarafından stok seviyesini azaltmak gerekiyor! Bu şekilde sorgulayan bu konuda bir rapor yayınladı biliyorum, tabii ki onlar ne yapmak açıklamak istemiyorum ama bu bir tür programcilik içerir söyledi. Bazı kitaplarda aramak için denedi ama hiçbir şey yeterli bana yardım özgü buldular. Does anyone ne yapabilirim herhangi bir fikri veya Bana fikir verir mi? Ben programlama bir sorun olduğunu hiç bilgi ... Birisi cevap verebilecek çok minnettar oluruz var! Thanks x |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Benim Sistemi: Cohen
|