менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Office Suites & Застосування

Register

Допомога в Excel необхідно!!

Reply

Різьба Інструменти
Old 17 січня 2008, 12:11
Нові члени групи

Default Допомога в Excel необхідно!!

Я зараз роблю проект з Microsoft Excel, метою є використання його для роботи малого бізнесу. У мене є форма введення даних на одному аркуші, де, якщо новий пункт фонду входить, дані про фондовий набирається в макрос, і копії його через склад до списку на окремому аркуші.

Фондовий список містить інформацію про всіх елементів на складі, включаючи вагу, вартість, код і кількість (тобто близько 5 кожного пункту.)

Потім я "зробити продаж листі", де в мене є список яких дивиться складі список, а користувач вибирає пункт вони хочуть купити, і подробиці про елемент відображаються у вигляді таблиці на продаж зробити список за допомогою пошук формулою, прив'язаною до фондового список. Я тоді ще один макрос, щоб додати ці дані для отримання та продажу списку.

Проблема У мене, що коли користувач купує пункту, я повинен якось спробувати і автоматично скоротити рівня запасів за ним! Я знаю, що це можливо, екзаменатор опублікував доповідь про це, очевидно, вони не можуть пояснити, як це зробити, але вони сказали, що мова йде програмування какой-то.

Я постарався шукати в деяких книгах, але я нічого не знайшли достатньо конкретною, щоб допомогти мені. Хто-небудь є якісь ідеї, що я можу зробити, або дайте мені ідеї? У мене немає знання програмування, який є проблемою ... Я був би дуже вдячний, якщо хтось може відповісти!

Подяки X
Old 17 січня 2008, 17:48
Забороненої угруповання

Default Допомога в Excel необхідно!!

Цитата:
Спочатку Написав xxxizzyxxx View Post
Я зараз роблю проект з Microsoft Excel, метою є використання його для роботи малого бізнесу. У мене є форма введення даних на одному аркуші, де, якщо новий пункт фонду входить, дані про фондовий набирається в макрос, і копії його через склад до списку на окремому аркуші.

Фондовий список містить інформацію про всіх елементів на складі, включаючи вагу, вартість, код і кількість (тобто близько 5 кожного пункту.)

Потім я "зробити продаж листі", де в мене є список яких дивиться складі список, а користувач вибирає пункт вони хочуть купити, і подробиці про елемент відображаються у вигляді таблиці на продаж зробити список за допомогою пошук формулою, прив'язаною до фондового список. Я тоді ще один макрос, щоб додати ці дані для отримання та продажу списку.

Проблема У мене, що коли користувач купує пункту, я повинен якось спробувати і автоматично скоротити рівня запасів за ним! Я знаю, що це можливо, екзаменатор опублікував доповідь про це, очевидно, вони не можуть пояснити, як це зробити, але вони сказали, що мова йде програмування какой-то.

Я постарався шукати в деяких книгах, але я нічого не знайшли достатньо конкретною, щоб допомогти мені. Хто-небудь є якісь ідеї, що я можу зробити, або дайте мені ідеї? У мене немає знання програмування, який є проблемою ... Я був би дуже вдячний, якщо хтось може відповісти!

Подяки X
Спробуйте використовувати доступ до нього є набагато кращою програмою для цього .... яка версія Управлінням у вас є?? залежно від версії буде залежати від того, що ви можете робити в Suite.

Моя система: Коен

Процесор (и):
Dual Core 2.11GHZ
Материнська плата:
Asus - M2N X SE
ОЗУ:
2GB
Графічна карта (и):
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
320GB SATA
Оптичний привід (и):
Діло / PSU:
Шоу
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
Benq
Операційна система (и):
Windows XP
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Питання Excel HistoryGirl Office Suites & Застосування 1 8 квітня 2008 08:09
Проблема з Excel antbann Office Suites & Застосування 1 21 березня 2008 05:04
Excel Help DJ RAM Office Suites & Застосування 2 19 лютого 2008 11:22
Допомога необхідна Excel JULS Office Suites & Застосування 1 9 жовтня 2007 05:53
Excel між Мови? PranX Office Suites & Застосування 10 12 вересня 2007 15:09
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.