Допомога в Excel необхідно!! Я зараз роблю проект з Microsoft Excel, метою є використання його для роботи малого бізнесу. У мене є форма введення даних на одному аркуші, де, якщо новий пункт фонду входить, дані про фондовий набирається в макрос, і копії його через склад до списку на окремому аркуші.
Фондовий список містить інформацію про всіх елементів на складі, включаючи вагу, вартість, код і кількість (тобто близько 5 кожного пункту.)
Потім я "зробити продаж листі", де в мене є список яких дивиться складі список, а користувач вибирає пункт вони хочуть купити, і подробиці про елемент відображаються у вигляді таблиці на продаж зробити список за допомогою пошук формулою, прив'язаною до фондового список. Я тоді ще один макрос, щоб додати ці дані для отримання та продажу списку.
Проблема У мене, що коли користувач купує пункту, я повинен якось спробувати і автоматично скоротити рівня запасів за ним! Я знаю, що це можливо, екзаменатор опублікував доповідь про це, очевидно, вони не можуть пояснити, як це зробити, але вони сказали, що мова йде програмування какой-то.
Я постарався шукати в деяких книгах, але я нічого не знайшли достатньо конкретною, щоб допомогти мені. Хто-небудь є якісь ідеї, що я можу зробити, або дайте мені ідеї? У мене немає знання програмування, який є проблемою ... Я був би дуже вдячний, якщо хтось може відповісти!
Подяки X |