![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам професор, който се изисква да направим всички задачи в MS Word 2007 г. и няма да приема никакви проекти в по-стари версии. И така .. Трябва да се MS Office 2007, но аз не съм сигурен начин, който да отида. Аз мислех, че съм просто свалете 60 дни безплатен пробен период от МС за сега, но имам Dial-Up и това ще отнеме ЗАВИНАГИ за изтегляне. Имам някои задачи, които трябва да направя още днес. Може ли някой точка ме в правилната посока? Ако закупите MS Office 2007 онлайн е такъв, че ще взема да си изтеглите и завинаги? Просто наистина не могат да си позволят да прекарат над 100 $ за диск, и всичко това съм аз просто се опитвам да разбера дали имам други варианти. Всеки съвет е много оценявам! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| eeerm аз арго виждам друг вариант
Как ще кажете, ако това е в Word 2007, все пак единствената разлика е форматът е docx не DOC и ако искате можете да напишете тест в WordPad или каквото и да го запишете като docx и адрес на електронната поща, че Моята система: Cewy на чудно macine
|
|
| |||
| |||
| Това е много хубава оферта! Тъпото нещо е нашата програма и задача информация, са в docx формат, също и моите лаптоп, дори няма да ги конвертирате, така че да може да видите на тези страници. Инструкторското публикуван линк към сайта, където студентите могат да закупите софтуера за около $ 60, но съм малко изморен, че да могат да придобиват и тя все още ще взема един милион години, за да изтеглите. Какво мислите? Аз wouls просто отидете в училище и вършат работа, но аз имам 11 месеца-старите и аз не знам дали библиотеката ще оцелее нея. |
|
| |||
| |||
| eeerm съм доста сигурен можете да конвертирате файловете, нека да видят |
|
| |||
| |||
| Какво искаш от мен? |
|
| |||
| |||
| ОК, ако сте с Vista можете да конвертирате файлове от docx към DOC по право щракнете върху файла и ще имота тогава просто преименувайте файла (наименование).DOC когато се превръщат в docx DONT Аз мисля, че мога, но ако можете да ми изпратите файла, аз ще го направя за вас но по-горе ще ви позволи да отворите Word 2007 файловете в по-стара версия |
|
| |||
| |||
| Аз всъщност имат MS Windows XP Home Edition 2002, но нека ме, че все пак опитайте. |
|
| |||
| |||
| тя трябва да бъде приблизително една и съща |
|
| |||
| |||
| Geesh. Не мога да променя нищо в имота. Опитах се да го спаси, както докторе, но не разполагат с опция. Той ми дава нито docx или всички файлове. Така че аз избрах всички файлове и това ми дава подръпвам определяне на списък от опции за конвертиране на файлов формат, тъй като от docx е неподдържан, но нито един от вариантите ще се работи, защото те са по-стари версии. |
|
| |||
| |||
| selecs всички файлове и запазете файла като whatever.doc |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Канцелария 2007 Ограничения | aresnalfc | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 1 | 7-ми септември 2009 06:29 |
| Преместването от Microsoft Office Outlook 2007 за PC 2 Microsoft Office X Entoutage за MAC | jjuli | Офис Suites & Приложения | 0 | 11 Юни 2009 15:52 |
| Може да отворите документа, записани в службата от 2007 до Отвори в Office 2003 | tolet | Офис Suites & Приложения | 13 | 5-и парламентарен Mar 2009 11:25 |
| Арго премахне офис 2007 | mukz | Офис Suites & Приложения | 4 | 26 Feb 2008 11:25 |
| Офис 2007 помогне | elstewy | Офис Suites & Приложения | 1 | 26 Jan 2008 17:21 |
| Нишка Инструменти | |
| |