μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Office Suites & Εφαρμογές

Register

Βοήθεια MS Office 2007!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 22 Ιαν 2008, 09:24
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Βοήθεια MS Office 2007!

Έχω ένα καθηγητή που απαιτούν να το κάνουμε όλες τις αποστολές στο MS Word 2007 και δεν θα δεχθεί οποιαδήποτε έργα σε παλαιότερες εκδόσεις. Έτσι .. Πρέπει να μπω MS Office 2007, αλλά δεν είμαι σίγουρος διαδρομή που να πάω. Νόμιζα πως θα κατεβάσετε μόνο το 60 μέρες δωρεάν δοκιμή από τα κράτη μέλη για την ώρα, αλλά έχω dial-up και θα χρειαστούν για να κατεβάσετε FOREVER. Έχω ορισμένες αποστολές που πρέπει να κάνουμε σήμερα. Μπορεί κάποιος σημείο μου προς τη σωστή κατεύθυνση;

Αν αγοράσει online το MS Office 2007 θα είναι για πάντα να λαμβάνει επίσης να κατεβάσετε; Δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά την πολυτέλεια να δαπανήσουν πάνω από $ 100 για το δίσκο και ότι επομένως είμαι απλά προσπαθώ να καταλάβω αν έχω τυχόν άλλες επιλογές. Κάθε συμβουλή είναι πολύ εκτίμησα!
Old 22 Ιανουαρίου 2008, 09:28
Ομάδα Δωρητών

i eeerm επίκλισης βλέπω κάποια άλλη επιλογή
πώς μπορεί να πει αν είναι στο Word 2007 ούτως ή άλλως η μόνη διαφορά είναι η μορφή δεν είναι doc docx και αν θέλετε μπορείτε να γράψετε τη δοκιμή σε WordPad ή οτιδήποτε άλλο και μπορώ να το αποθηκεύσετε ως docx και το email σας

Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
Μνήμες:
4 GIG ocz 1066mhz SLI
Κάρτα γραφικών (ες):
ΕΒΓΑ nvidia 8800 ultra ko
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
750 GIG Seagate, 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd συγγραφείς, lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Lian-li armoursuite PC-P60
Ψύξη:
tuniq πύργος
Network / Internet:
διπλή θύρες Gigabit LAN
Monitor (ες):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail Vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 22 Ιαν 2008, 09:34
Νέο Μέλος Ομάδα

Αυτό είναι μια πολύ ωραία προσφορά! Το πράγμα είναι ανόητο πρόγραμμα σπουδών μας και την εκχώρηση λεπτομέρειες στο docx format, και μου laptop δεν θα μετατρέψουν ακόμη και τους έτσι ώστε να μπορείτε να προβάλετε αυτές τις σελίδες. Ο εκπαιδευτής δημοσιεύτηκε μια σύνδεση σε ένα χώρο όπου οι μαθητές μπορούν να αγοράσουν το λογισμικό για περίπου $ 60, αλλά είμαι λίγο κουρασμένος που μπορεί να αγοράσει, και θα χρειαστούν ακόμη ένα εκατομμύριο χρόνια για να "κατεβάσετε". Ποια είναι η γνώμη σας;

I wouls μόλις πάει στο σχολείο και να κάνει την αποστολή, αλλά έχω ένα 11 μηνών και δεν ξέρω αν θα επιβιώσει στη βιβλιοθήκη της.
Old 22 Ιανουαρίου 2008, 09:37
Ομάδα Δωρητών

i eeerm πολύ σίγουρος ότι μπορείτε να μετατρέψετε τα αρχεία επιτρέψτε μου ρίξτε μια ματιά
Old 22 Ιανουαρίου 2008, 09:40
Νέο Μέλος Ομάδα

Τι χρειάζεται από μένα;
Old 22 Ιανουαρίου 2008, 09:43
Ομάδα Δωρητών

ok αν χρησιμοποιείτε vista μπορείτε να μετατρέψετε τα αρχεία από docx στο έγγραφο με το δεξιό κλικ στο αρχείο και θα ιδιότητες
τότε μόνο η μετονομασία του αρχείου (όνομα).doc
κατά τη μετατροπή σε docx i dont πιστεύω αλλά αν μπορείτε να μου στείλετε το αρχείο, θα το κάνουμε για σας
αλλά τα παραπάνω θα σας επιτρέψει να ανοίξετε τα αρχεία του Word 2007 σε μια παλαιότερη έκδοση
Old 22 Ιανουαρίου 2008, 09:51
Νέο Μέλος Ομάδα

I πράγματι έχουν MS Windows XP Home Edition 2002, αλλά επιτρέψτε μου να προσπαθήσω πηγαίνετε ότι ούτως ή άλλως.
Old 22 Ιανουαρίου 2008, 09:53
Ομάδα Δωρητών

θα πρέπει να είναι περίπου η ίδια
Old 22 Ιανουαρίου 2008, 09:59
Νέο Μέλος Ομάδα

Geesh. Δεν μπορώ να αλλάξει κάτι στο ιδιότητες. Προσπάθησα να το αποθηκεύσετε ως έγγραφο, αλλά δεν έχω την επιλογή. Αυτό μου δίνει είτε docx ή όλα τα αρχεία. Γι 'αυτό και επέλεξε όλα τα αρχεία και αυτό μου δίνει ένα γκρεμίζουν λίστα επιλογών για να μετατρέψετε τη μορφή του αρχείου από docx αφού είναι αστήρικτη, αλλά κανένας δεν τις επιλογές που θα εργαστούν επειδή είναι όλες οι παλαιότερες εκδόσεις.
Old 22 Ιανουαρίου 2008, 10:00
Ομάδα Δωρητών

selecs όλα τα αρχεία και αποθηκεύστε το αρχείο ως whatever.doc

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.