![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam profesor koji se zahtijeva od nas da činimo sve zadatke u MS Word 2007 i neće prihvatiti bilo kakve projekte u starijim verzijama. Dakle .. Trebao bih dobiti MS Office 2007, ali nisam siguran koji put to ići. Sam mislio JA će pravedan preuzimanje 60 dana free trial od MS, za sada, ali imam dial-up i da će to trajati vječno za preuzimanje. Imam neke zadatke koje trebate obaviti danas. Može li mi netko točka u pravom smjeru? Ako sam kupiti MS Office 2007 online on će trajati vječno preuzimanje također? JA pravedan stvarno ne mogu priuštiti potrošiti preko 100 $ na disku i sve to tako da sam samo pokušava shvatiti ako imam bilo koje druge opcije. Bilo koji savjet je vrlo cijenjena! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| eeerm ja licemjerje vidjeti bilo koju drugu opciju
kako on može reći, ako je u programu Word 2007 ionako jedina razlika je format docx ne doc, a ako želite možete napisati test u WordPad ili bilo što i ja mogu spasiti ga, kao i e-mail docx vam ga My System: Cewy je čudo macine
|
|
| |||
| |||
| To je jako dobra ponuda! Glupo je što je naš nastavni plan i zadatak detalji su u docx formatu previše, i moj laptop neće čak i pretvoriti ih tako da ja mogu vidjeti te stranice. The instruktora posted link na mjesto gdje studenti mogu kupiti softver za oko 60 $, ali ja sam malo umoran da sam svibanj kupiti njega, te će i dalje potrajati milijun godina za preuzimanje. Što da li vi misliti? Wouls sam samo ići u školu i za to su zadaci, ali imam 11 mjeseci star, a ja ne znam ako bi knjižnice preživjeti njom. |
|
| |||
| |||
| eeerm sam ljepušan siguran možete konvertirati datoteke pustiti mene imati izgled |
|
| |||
| |||
| Što vam je potrebno od mene? |
|
| |||
| |||
| ok ako koristite Vista možete konvertirati datoteke u docx od doc desnim klikom na datoteku i odlaska na svojstva onda samo preimenujte datoteku (ime).doc Kada pretvaramo u docx ja dont misliti možete, ali ako vas pošaljite mene datoteku ću to učiniti za vas ali gore će vam otvoriti Word 2007 datoteke u stariju verziju |
|
| |||
| |||
| JA zaista imati MS Windows XP Home Edition 2002, ali me ti pusti da odem probati da anyway. |
|
| |||
| |||
| to bi trebalo biti otprilike isti |
|
| |||
| |||
| Geesh. Ne mogu ništa promijeniti svojstva. Pokušala sam ga spasiti, ali kao što sam doc nemaju opciju. Daje mi bilo docx ili sve datoteke. Zato sam izabrao sve datoteke i daje mi jednu Srušit popisa opcija pretvoriti u format datoteke iz docx jer je nepodržani, ali nijedna od opcija će raditi, jer su sve starije verzije. |
|
| |||
| |||
| selecs svih datoteka i spremite datoteku kao whatever.doc |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Office 2007 Ograničenja | aresnalfc | Email, VoIP & IM Razgovor | 1 | 7 rujna, 2009 06:29 |
| Premještanje iz sustava Microsoft Office Outlook 2007 na računalo sa sustavom Microsoft Office 2 X Entoutage na MAC | jjuli | Office & Applications | 0 | 11. lipnja 2009 15:52 |
| Ne možete otvoriti dokument u Spremljene Open Office 2007 u Office 2003 | tolet | Office & Applications | 13 | 5. ožujak 2009 11:25 |
| Licemjerje maknuti Office 2007 | mukz | Office & Applications | 4 | 26. veljača 2008 11:25 |
| Office 2007 pomoć | elstewy | Office & Applications | 1 | 26 siječanj 2008 17:21 |
| Thread Tools | |
| |