![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van egy tanár, hogy szükség van ránk, hogy minden feladatot a Word 2007-ben és nem fogad el olyan projektek idősebb változatban. Szóval .. Kell, hogy MS Office 2007, de nem vagyok biztos benne, hogy milyen útvonalon kell mennem. Azt hittem, hogy csak töltse le a 60 napos ingyenes próbaverzió MS most, de dial-up és azt veszi FOREVER letölthető. Van néhány feladatot, hogy szükség van manapság. Tud nekem valaki pont a jó irányba? Ha vásárolni MS Office 2007 online is fog mindörökké letölteni is? Csak nem igazán engedheti meg magának, hogy több mint 100 $ tölteni a lemezen, és minden úgy, hogy én csak próbálom kitalálni, ha már minden más lehetőséget. Minden tanácsot nagyon méltányol! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| eeerm i cant látok semmilyen más lehetőség
Hogyan lehet azt mondani, ha a Word 2007 egyébként az egyetlen különbség a formátum nem docx doc és ha akarom, nem írjuk meg a tesztet a WordPad vagy bármi más, és tudom menteni a docx, és akkor azt az e-mail My System: Cewy a csoda macine
|
|
| |||
| |||
| Ez egy nagyon jó ajánlatot! Az a hülye dolog, mi tananyag és hozzárendelésére részletek a docx formátumban is, és a laptop nem is úgy, hogy azokat, hogy láthatjuk ezeken az oldalakon. Az oktató posted a link egy oldal, ahol a diákok megvásárolhatják a szoftvert körülbelül 60 $, de én egy kicsit fárasztó, hogy megvásárolhatja, és ez így is egy millió évvel letölthető. Ön mit gondol? Én wouls megyek iskolába, és ezt a feladatot, de van egy 11 hónapos régi és nem tudom, ha a könyvtár lenne neki a túlélésre. |
|
| |||
| |||
| eeerm i elég róla, hogy tudja alakítani a fájlokat Hadd egy pillantást |
|
| |||
| |||
| Mit akarsz tőlem? |
|
| |||
| |||
| OK Ha Vista akkor konvertálni a fájlokat docx a doki jobb kattintással a fájlt, és megyünk tulajdonságok Csak akkor nevezze át a fájl (név).doc való áttéréskor docx i dont hiszem de ha elküldi nekem a fájlt i do it for you de a fenti, akkor ismét nyitva Word 2007 fájl egy régebbi verziója |
|
| |||
| |||
| Én tulajdonképpen MS Windows XP Home Edition 2002-ben, de hadd menjen, próbálja, hogy egyáltalán. |
|
| |||
| |||
| Meg kell nagyjából azonos |
|
| |||
| |||
| Geesh. Nem változik semmi tulajdonságait. Próbáltam menteni a doki, de én nem is a lehetőséggel. Ez ad nekem docx, vagy akár az összes fájlt. Úgyhogy úgy döntött, az összes fájlt, és ez ad én egy legördülő lista lehetőségek konvertálni a fájl formátuma nem támogatott, mivel docx, de a lehetőségek fognak dolgozni azért, mert az összes régebbi verzióit. |
|
| |||
| |||
| selecs összes fájlt, és mentse a fájlt a whatever.doc |