![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Aš profesorius, kuris mums reikia daryti viską, kad 2007 m. MS Word užduotys ir nepriimame jokių senesnių versijų projektus. So .. Man reikia gauti MS Office 2007, bet nežinau kuris maršrutas eiti. Maniau, kad aš tiesiog Atsisiųsti 60 dienų nemokamu bandomuoju MS dabar, bet aš "dial-up ir kad būtų atsižvelgiama FOREVER atsisiųsti. Turiu šiek tiek užduočių, kad man reikia daryti šiandien. Can someone point me in teisinga linkme?
Jeigu man pirkti MS Office 2007 Online tai truks amžinai parsisiųsti pat? I just can't really sau leisti išleisti daugiau nei $ 100 disku ir visa, todėl aš tiesiog bando išsiaiškinti, ar turiu kitų variantų. Any advice is very appreciated! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
eeerm i cant see kitas variantas
kaip jis gali pasakyti, jeigu jis yra "Word 2007" vistiek tik skirtumas yra tas formatas docx ne dok ir jei norite, galite parašyti testą WordPad arba bet kokia, ir aš galiu išsaugoti ją kaip docx ir laišką, jį Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine
|
|
|
|||
|
|||
|
Tai labai gražus pasiūlymas! Kvailas dalykas yra mūsų programą ir užduoties duomenys yra docx formatu, taip pat ir mano nešiojamas bus netgi paversti juos taip, kad galėčiau peržiūrėti šį puslapį. Instruktorius Posted nuorodą į svetainę, kurioje mokiniai gali įsigyti už maždaug $ 60 programinė įranga, tačiau esu šiek tiek pavargęs, kad galėčiau jį nusipirkti ir vis dar reikia milijonų metų atsisiųsti. What do you think?
Aš wouls tiesiog eiti į mokyklą, ir daryti užduotis, tačiau turiu 11 mėnesių amžiaus, ir aš nežinau, ar bibliotekos išliks jai.
|
|
|
|||
|
|||
|
eeerm I tikime, kad jūs galite konvertuoti failus leiskite turi atrodyti
|
|
|
|||
|
|||
|
Ką reikia nuo manęs?
|
|
|
|||
|
|||
|
Gerai, jei jūs naudojate Vista galite konvertuoti failus iš doc į doc, paspaudę dešiniu klavišu ant failo ir ketinate savybės
Tada tiesiog pervadinti failą (vardas).doc kai konvertuoti į doc I dont think galite, bet jei galėtumėte man atsiųsti failą i will do it for you bet pirmiau leis Jums atidaryti "Word 2007" failai senesnė |
|
|
|||
|
|||
|
Aš iš tikrųjų turi MS Windows XP Home Edition, 2002 m., tačiau leiskite man eiti išbandyti, kad bet kuriuo atveju.
|
|
|
|||
|
|||
|
ji turėtų būti maždaug to paties
|
|
|
|||
|
|||
|
Geesh. Aš negaliu nieko keisti savybes. Bandžiau išsaugoti, DOC, tačiau aš neturiu galimybės. Man nei docx arba visus failus. Taigi aš pasirinksiu visus failus ir tai suteikia man pull down list galimybių pakeisti failo formatą, kadangi docx yra netinkamas, tačiau nė vienas iš šių variantų bus dirbti, nes jie visi yra senesnės versijos.
|
|
|
|||
|
|||
|
selecs visus failus ir išsaugoti kaip whatever.doc failą
|