![]() |
|
| |||
| |||
| Es esmu profesors, kas ir nepieciešami, lai mēs darām visu 2007 MS Word uzdevumus un nepieņem vecākām versijām projektos. So .. Man vajag, lai iegūtu MS Office 2007, bet es neesmu pārliecināts, kuru ceļu iet. Es domāju, ka es vienkārši lejupielādējiet 60 dienu bezmaksas izmēģinājuma no MS, kas tagad, bet man ir dial-up, un tas būtu jāņem FOREVER lejupielādei. Man ir daži uzdevumi, kas man ir jādara šodien. Can someone point me in pareizajā virzienā? Ja varu iegādāties MS Office 2007 online ir tā gatavojas veikt uz visiem laikiem, lai lejupielādētu arī? Es tikai nevar īsti atļauties tērēt vairāk nekā $ 100 par disku un visu, tāpēc es esmu tikai mēģina izrēķināt, ja man ir kādas citas iespējas. Jebkuru konsultāciju, kas ir ļoti appreciated! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| eeerm i cant redzēt citas izvēles
kā viņš var pateikt, ja tas ir 2007 vārdu anyway vienīgā atšķirība ir formāts docx nav doc un, ja vēlaties, jūs varat uzrakstīt testu, WordPad vai kāds, un es varu saglabāt kā docx un e-jums tas Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine
|
|
| |||
| |||
| Tas ir ļoti jauks piedāvājums! Stulba lieta ir mūsu mācību un piešķiršanai informācija tiek docx formātā pārāk, un mans klēpjdators būs pat pārveidot tos tā, ka es var apskatīt šajās lapās. Instruktoru ievietojis saiti uz vietni, kur skolēni var iegādāties programmatūru ap $ 60, bet es esmu nedaudz noguris, lai es varētu iegādāties, un to joprojām ņems miljonu gadu lejupielādei. What do you think? Es wouls tikai iet uz skolu un to uzdevumi, bet man ir 11 mēnešus vecs, un es nezinu, ja bibliotēkas varētu izdzīvot viņu. |
|
| |||
| |||
| eeerm Es diezgan pārliecināts, ka jūs varat konvertēt failus man ir meklēt |
|
| |||
| |||
| Ko jums vajag no manis? |
|
| |||
| |||
| Labi, ja lietojat vista varat konvertēt failus no docx uz doc, ar peles labo noklikšķinot uz failu un gatavojas īpašības Pēc tam vienkārši pārdēvēt failu (nosaukums).doc pārejot uz docx i dont domāju, ka jūs varat, bet, ja jūs sūtīt man fails es to darīs jums bet iepriekš varēsit atvērt Word 2007 failus vecāku versiju |
|
| |||
| |||
| Man tiešām ir MS Windows XP Home Edition 2002, taču ļaujiet man doties izmēģināt šo anyway. |
|
| |||
| |||
| tas ir apmēram tajā pašā |
|
| |||
| |||
| Geesh. Es nevaru neko nemaina īpašības. Es centos, lai saglabātu to kā doc, bet man nav variantu. Tas dod man nu docx vai visus failus. Tāpēc es izvēlējos visus failus, un tas dod man pull down opciju saraksts, lai konvertētu failu formātu no tā docx nav atbalstīts, bet neviena no iespējām būs darba tirgū, jo tie visi ir vecākas versijas. |
|
| |||
| |||
| selecs visus failus un saglabāt failu kā whatever.doc |
![]() |
|
| Bookmarks |