mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Office Suites & Aplicatii

Register

Ajutor MS Office 2007!

Reply

Thread Tools
Old 22 ianuarie 2008, 09:24
Noile state Group

Eu am un profesor care se impun pentru a ne face toate misiunile în MS Word 2007 şi nu va accepta orice proiecte în versiuni mai vechi. Deci .. Am nevoie pentru a obţine MS Office 2007, dar nu sunt sigur traseu care să merg. Am crezut ca ar fi doar de 60 zile descărcare gratuită de la MS pentru acum, dar am dial-up, şi s-ar lua totdeauna pentru a descărca. Am cateva proiecte pe care am nevoie pentru a face azi. Pot să-mi pe cineva punct în direcţia cea bună?

Dacă aş achiziţiona MS Office 2007 online se va lua de asemenea, pentru a descărca pentru totdeauna? Nu pot să-adevăr permite să-şi petreacă peste 100 dolari pe disc şi toate că, aşa că am încercat să mă dau seama dacă am orice alte opţiuni. Orice sfat este foarte apreciat!
Old 22 ianuarie 2008, 09:28
Grupul de donator

eeerm i cant vedea nici o altă opţiune
Cum se poate spune dacă el este în Word 2007, oricum Singura diferenţă este formatul este docx nu doc şi, dacă doriţi, puteţi scrie de testare în WordPad sau orice altceva şi i poate salva-o ca pe un docx şi vă este

Sistemul meu: Cewy de mirare macine

Procesor (e):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Plăci de bază:
Asus p5q lux
Memorie RAM:
4 gig ocz 1066mhz SLI
Placă grafică (e):
evga nvidia 8800 ultra ko
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
750 gig Seagate, 32meg cache
Optical Drive (e):
3 ASUS DVD scriitori, LightScribe
Cauza / PSU:
lian-li armoursuite PC-p60
Răcire:
tuniq turn
Network / Internet:
dual Gigabit LAN porturi
Monitor (e):
24 "Dell 2408wfp
Sistem de operare (e):
winfail vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 22 ianuarie 2008, 09:34
Noile state Group

Asta e un foarte frumos de oferta! De prost lucru este programul nostru şi atribuirea detalii sunt in format prea docx, şi meu laptop nu va converti chiar ei, astfel încât nu pot vedea aceste pagini. Instructorul postat un link către un site unde studenţii se pot achiziţiona software-ul de aproximativ 60 dolari, dar eu sunt un pic cam obosit ca am mai cumpărare este şi va avea încă un milion de ani pentru a descărca. Ce crezi?

Am wouls doar merg la şcoală şi nu de sarcini, dar am un vechi de 11 luni şi nu ştiu dacă biblioteca va supravieţui ea.
Old 22 ianuarie 2008, 09:37
Grupul de donator

eeerm i destul de sigur ca se poate converti fişierele lasă-mă să arunc o privire
Old 22 ianuarie 2008, 09:40
Noile state Group

De ce aveţi nevoie de la mine?
Old 22 ianuarie 2008, 09:43
Grupul de donator

ok dacă folosiţi Vista puteţi converti fişierele de docx la doc prin clic dreapta pe fişier şi o să proprietăţi
apoi doar redenumiţi fişierul (nume).doc
când de conversie a docx i dont crezi că poţi, dar dacă le trimiteţi-mi dosarul i se va face-o pentru tine
dar cele de mai sus vă va permite să deschideţi fişierele Word 2007 într-o versiune mai veche
Old 22 ianuarie 2008, 09:51
Noile state Group

Eu de fapt au MS Windows XP Home Edition 2002, dar lasă-mă să plec să încercaţi că oricum.
Old 22 ianuarie 2008, 09:53
Grupul de donator

ar trebui să fie aproximativ la fel
Old 22 ianuarie 2008, 09:59
Noile state Group

Geesh. Eu nu pot schimba nimic în proprietăţi. Am încercat să o salveze ca doc, dar nu am de opţiune. Ea dă-mi fie docx sau toate fişierele. Asa ca am ales toate fişierele şi dă-mi o trage în jos listă de opţiuni pentru a face conversia de la formatul de fişier, deoarece este docx nesuportată, dar nici una dintre opţiuni va funcţiona deoarece toate sunt versiuni mai vechi.
Old 22 ianuarie 2008, 10:00
Grupul de donator

selecs toate fişierele şi salvaţi fişierul ca whatever.doc

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.