![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám profesora, že je potrebné, aby sme si všetky úlohy v MS Word 2007 a nebude prijímať žiadne projekty, v starších verziách. Takže .. Potrebujem sa dostať MS Office 2007, ale já nejsem jistý, ktoré cestou ísť. Myslel som, že by som len stiahnuť 60 denná skúšobná verzia zdarma od MS pre hneď, ale mám dial-up, a to by trvalo FOREVER k stiahnutiu. Mám niekoľko úloh, ktoré chcem dnes. Môže mi niekto miesto v správnym smerom? Ak si kúpiť MS Office 2007 online je to bude trvať večne stiahnuť tiež? Já jen naozaj nemôže dovoliť míňať viac ako $ 100 na disku a tak som sa snaží zistiť, keď mám nejaké ďalšie možnosti. Akákoľvek pomoc je VEĽMI ocenil! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| eeerm i cant pozri akákoľvek iná varianta
ako môže povedať, ak je v programe Word 2007 beztak jediný rozdiel je vo formáte doc docx ne, a ak chcete, môžete písať test v programe WordPad alebo čo a já si ho uložiť ako docx a e-mail vám to Môj systém: Cewy sa diviť Macina
|
|
| |||
| |||
| To je veľmi príjemné ponuka! Na stupidní vec je naša osnovy a priraďovanie informácií sú vo formáte docx príliš, a môj notebook nebude ani previesť je tak, že som si pozrieť tieto stránky. Inštruktora poslali odkaz na stránku, kde si študenti môžu zakúpiť softvér za cca 60 dolárov, ale som trochu unavený, že som ju môžu kúpiť a to bude ešte trvať milióny rokov k stiahnutiu. Čo si o tom myslíte? I wouls len chodiť do školy a robiť úlohy, ale mám 11 mesiacov starú-a já nevím, jestli knižnice by prežiť ju. |
|
| |||
| |||
| eeerm som si istá, že môžete konvertovať súbory, dovoľte mi sa pozrieť |
|
| |||
| |||
| Čo potrebujete odo mňa? |
|
| |||
| |||
| ok, ak používate Vista môžete konvertovať súbory z docx do doc pomocou kliknutia pravým tlačidlom na súbor a ísť do nehnuteľností potom stačí premenovať súbor (meno).doc Pri prepočte na docx i dont think môžete, ale keď mi poslať súbor, bude to aj pre vás ale predovšetkým vám umožní otvoriť súbory programu Word 2007 v staršej verzii |
|
| |||
| |||
| Já vlastne MS Windows XP Home Edition 2002, ale nechajte ma ísť skúsiť, že tak či tak. |
|
| |||
| |||
| by mal byť približne rovnaký |
|
| |||
| |||
| Geesh. I nemôže zmeniť nič na vlastnosti. Zkoušel jsem to uložiť ako doc, ale nemám možnosť. Dáva mi to buď docx, alebo všetky súbory. Takže som vybral všetky súbory a dáva mi Zbořím zoznam možnosťou previesť súbor z formátu docx, pretože je neopodstatnená, ale žiadna z možností, bude pracovať, pretože sú všetky staršie verzie. |
|
| |||
| |||
| selecs všetky súbory a súbor uložte ako whatever.doc |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Office 2007 Obmedzenie | aresnalfc | Email, VoIP & IM Diskusia | 1 | 7.září 2009 06:29 |
| Prechod od Microsoft Office Outlook 2007 na PC 2 Microsoft Office X Entoutage pre MAC | jjuli | Office & Aplikácie | 0 | 11. júna 2009 15:52 |
| Can't Open Document Uložené v Office 2007 otvoriť v Office 2003 | tolet | Office & Aplikácie | 13 | 5. marca 2009 11:25 |
| Cant odstrániť kancelárske 2007 | mukz | Office & Aplikácie | 4 | 26. februára 2008 11:25 |
| Office 2007 pomáhajú | elstewy | Office & Aplikácie | 1 | 26. januára 2008 17:21 |
| Thread Tools | |
| |