![]() |
|
| |||
| |||
| O MS Word 2007 tüm ödevleri yapmaya ve bize gerektiren bir eski sürümleri tüm projeleri kabul etmez bir profesör var. Yani .. Ben MS Office 2007 almak gerekir, ama bu rota için emin değilim. Ben sadece 60 gün MS ücretsiz deneme şimdi indirmek düşündüm, ama dial-up ve bunu indirmek için FOREVER alacak. Bazı atamaları ben bugün yapmanıza gerek var. Birisi doğru bana gelin miyim? Eğer MS Office 2007 çevrimiçi satın alma onu sonsuza kadar da götürmek için gidiyor? Ben sadece gerçekten disk ve üzerinde 100 $ harcamak için o kadar Sadece eğer başka bir seçenek var anlamaya çalışıyorum göze alamaz. Any advice VERY appreciated! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| eeerm herhangi bir diğer seçenek görmek cant
doktor ve DOCX eğer bu kelimeyi 2007 yılında yine tek farkı nasıl anlarım biçimi Eğer siz de test edebilirsiniz istiyorsanız veya WordPad'de ne ve bir DOCX olarak kaydedebilir ve bunu e-posta Benim Sistemi: Cewy's merak macine
|
|
| |||
| |||
| Bu çok güzel bir sunuyoruz! Bu aptalca bir şey bizim ders ve ödev ayrıntıları ise DOCX biçiminde de ve benim laptop bile ki bu sayfaları görüntüleyebilirsiniz onları dönüştürmek değildir. Bu hocası bir site için bir bağlantı öğrencilerin yaklaşık 60 $ için yazılım satın alabilirsiniz yayınlanmıştır, ama biraz da bu satın alma ve hala milyon yıl indirmek için alacak bıkmış duyuyorum. Ne düşünüyorsun? Sadece okula gitmek ve ödevleri yapmak wouls, ama bir 11 aylık ve kütüphane onu devam edeceğini Bilmiyorum var. |
|
| |||
| |||
| eeerm Ben güzel bir dosya dönüştürmek emin bir göz atalım |
|
| |||
| |||
| Ne yaz gerekiyor? |
|
| |||
| |||
| tamam eğer DOCX gelen doktor için doğru dosya tıklayarak ve özellikleri giderek dosyaları dönüştürebilirsiniz Vista kullanıyorsanız ve sadece bir (isim) dosyasını yeniden adlandırın.doktor ne zaman i dont DOCX dönüşümünü düşünmek yapabilirsiniz ama eğer bana sizin için yapacağım ben dosya göndermek ama yukarıda bir sürümü size açık kelime 2007 dosya izin verir |
|
| |||
| |||
| Ben aslında MS Windows XP Home Edition 2002, ama bana yine de deneyin gidelim var. |
|
| |||
| |||
| şu olmalıdır kabaca aynı |
|
| |||
| |||
| Geesh. Ben özelliklerinde bir şey değiştiremez. Ben doktor olarak kaydedin çalıştım ama seçenek yok. Beni DOCX veya tüm dosyaları ya verir. Ben tüm dosyaları seçtim ve bana bir seçenek çünkü DOCX desteklenmiyor gelen dosya biçimi dönüştürme listesini aşağı doğru, ancak, çünkü tüm eski sürümleri olan seçeneklerin hiçbiri çalışır verir. |
|
| |||
| |||
| selecs tüm dosyaları ve whatever.doc olarak dosyayı kaydedin |
![]() |
|
| Bookmarks |