менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Office Suites & Застосування

Register

Допомога MS Office 2007!

Reply

Різьба Інструменти
Old 22 січня 2008, 09:24
Нові члени групи

У мене є професора, який вимагає від нас зробити все завдання в MS Word 2007 і не буде брати ніяких проектів у старих версіях. So .. Мені необхідно отримати MS Office 2007, але я не впевнений, якою дорогою піти. Я думав, що просто завантажити 60 денна пробна від MS зараз, але я по комутованих і вона буде ціла вічність для скачування. У мене є кілька завдань, які я повинен зробити сьогодні. Може хтось точці мене в правильному напрямку?

Якщо я куплю MS Office 2007 онлайн це займе назавжди завантажити теж? Я просто не можу дозволити собі витрачати більше $ 100 на диск і все, що я просто намагаюся з'ясувати, якщо в мене виникнуть інші варіанти. Будь-які поради дуже цінується!
Old 22 січня 2008, 09:28
Донор групи

eeerm Я нахиляє бачу іншого варіанту
Як він може сказати, якщо воно знаходиться в Word 2007, у будь-якому випадку єдина відмінність полягає в форматі DOCX НЕ Doc і, якщо хочете, то ви можете написати тест в WordPad або що і я можу зберегти його як DOCX та електронною поштою вам

Моя система: Wonder's машинного Cewy

Процесор (и):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Материнська плата:
ASUS P5Q Deluxe
ОЗУ:
4 концерту OCZ 1066MHz SLI
Графічна карта (и):
EVGA NVIDIA 8800 Ultra KO
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
750 концерту Seagate, 32meg кеш
Оптичний привід (и):
3 ASUS DVD письменники, LightScribe
Діло / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Охолодження:
Tuniq Tower
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit LAN портів
Монітор (и):
24 "Dell 2408WFP
Операційна система (и):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old 22 січня 2008, 09:34
Нові члени групи

Це дуже хороша пропозиція! Нерозумно наш план і призначення детальна інформація міститься в DOCX формат теж, і мого ноутбука не буде навіть перетворити їх так, що я можу переглянути ці сторінки. Інструктор Написав посилання на сайт, де студенти можуть придбати програмне забезпечення для близько $ 60, але я трохи втомленого, що я можу купити її, і вона буде приймати мільйон років для скачування. Що ви думаєте?

Я wouls просто ходити в школу і робити поступки, але в мене є 11 місячних, і я не знаю, якщо бібліотека буде їй вижити.
Old 22 січня 2008, 09:37
Донор групи

eeerm Я цілком впевнений, ви можете перетворити файли, дай мені подивитися
Old 22 січня 2008, 09:40
Нові члени групи

Що вам потрібно від мене?
Old 22 січня 2008, 09:43
Донор групи

ОК, якщо ви використовуєте Vista ви можете конвертувати файли з DOCX до даного документу клацнувши правою кнопкою миші по файлу і збирається властивостями
Потім просто перейменувати файл (ім'я).Doc
При конвертації в DOCX I Dont думаю, можна, але якщо ви надішлете мені фото я буду робити це за вас
але вище дозволять вам відкриті Word 2007 файлів у старій версії
Old 22 січня 2008, 09:51
Нові члени групи

Я насправді є MS Windows XP Home Edition 2002, але відпусти мене спробувати, що в будь-якому випадку.
Old 22 січня 2008, 09:53
Донор групи

Він повинен бути приблизно таким же
Old 22 січня 2008, 09:59
Нові члени групи

Geesh. Я не можу нічого змінити у властивостях. Я намагався зберегти його в док, але я не маю можливості. Це дає мені ні DOCX або всі файли. Тому я вибрав всі файли і це дає мені знести список опцій для перетворення файлів з формату DOCX оскільки не підтверджена, але жоден з варіантів буде працювати, тому що вони всі старі версії.
Old 22 січня 2008, 10:00
Донор групи

selecs всі файли і зберегти файл як whatever.doc

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.