![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене є професора, який вимагає від нас зробити все завдання в MS Word 2007 і не буде брати ніяких проектів у старих версіях. So .. Мені необхідно отримати MS Office 2007, але я не впевнений, якою дорогою піти. Я думав, що просто завантажити 60 денна пробна від MS зараз, але я по комутованих і вона буде ціла вічність для скачування. У мене є кілька завдань, які я повинен зробити сьогодні. Може хтось точці мене в правильному напрямку? Якщо я куплю MS Office 2007 онлайн це займе назавжди завантажити теж? Я просто не можу дозволити собі витрачати більше $ 100 на диск і все, що я просто намагаюся з'ясувати, якщо в мене виникнуть інші варіанти. Будь-які поради дуже цінується! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| eeerm Я нахиляє бачу іншого варіанту
Як він може сказати, якщо воно знаходиться в Word 2007, у будь-якому випадку єдина відмінність полягає в форматі DOCX НЕ Doc і, якщо хочете, то ви можете написати тест в WordPad або що і я можу зберегти його як DOCX та електронною поштою вам Моя система: Wonder's машинного Cewy
|
|
| |||
| |||
| Це дуже хороша пропозиція! Нерозумно наш план і призначення детальна інформація міститься в DOCX формат теж, і мого ноутбука не буде навіть перетворити їх так, що я можу переглянути ці сторінки. Інструктор Написав посилання на сайт, де студенти можуть придбати програмне забезпечення для близько $ 60, але я трохи втомленого, що я можу купити її, і вона буде приймати мільйон років для скачування. Що ви думаєте? Я wouls просто ходити в школу і робити поступки, але в мене є 11 місячних, і я не знаю, якщо бібліотека буде їй вижити. |
|
| |||
| |||
| eeerm Я цілком впевнений, ви можете перетворити файли, дай мені подивитися |
|
| |||
| |||
| Що вам потрібно від мене? |
|
| |||
| |||
| ОК, якщо ви використовуєте Vista ви можете конвертувати файли з DOCX до даного документу клацнувши правою кнопкою миші по файлу і збирається властивостями Потім просто перейменувати файл (ім'я).Doc При конвертації в DOCX I Dont думаю, можна, але якщо ви надішлете мені фото я буду робити це за вас але вище дозволять вам відкриті Word 2007 файлів у старій версії |
|
| |||
| |||
| Я насправді є MS Windows XP Home Edition 2002, але відпусти мене спробувати, що в будь-якому випадку. |
|
| |||
| |||
| Він повинен бути приблизно таким же |
|
| |||
| |||
| Geesh. Я не можу нічого змінити у властивостях. Я намагався зберегти його в док, але я не маю можливості. Це дає мені ні DOCX або всі файли. Тому я вибрав всі файли і це дає мені знести список опцій для перетворення файлів з формату DOCX оскільки не підтверджена, але жоден з варіантів буде працювати, тому що вони всі старі версії. |
|
| |||
| |||
| selecs всі файли і зберегти файл як whatever.doc |