![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Бих искал, но не мога. Аз все още се получи, че конвертира файл от списъка, първо и нищо там ще работи. Трябва ли да опитате изпратите файловете на себе си и да видим дали мога да ги отворите като. DOC когато вляза? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| правото какво файлове имате ли?
| |||
| |||
| Съжалявам, че водят до това, но не мога. Всеки път, когато се опитате да го преименувате. DOC че конвертира файл от меню идва нагоре, без избор, че могат да използват. Опитах се просто избор неподдържан формат, както и че няма да работи също. |
|
| |||
| |||
| Искам да кажа само просто щракнете върху текста на файла (записват) и преименуването то така, като че ли би ако го спаси Здравейте и би искал да го смените с чао след това просто го преименувайте bye.doc и извадете docx при липса на такъв може да изтеглите за Microsoft Office пакет за съвместимост или да използвате онлайн калкулатор, но може да бъде предмет на спам |
|
| |||
| |||
| Грешката винаги казва файла ........... (. DOC), както е посочено в изпълнението параметри, не могат да бъдат отворени. |
|
| |||
| |||
| Благодаря. Успях да конвертирате към домейн. TXT формат и след това я спаси и беше в състояние да конвертирате, че да. Док. |
|
| |||
| |||
| Уау, аз изпитвам пенява идат. Кажете на Вашия проф. той е ******* ******* и трябва да спре да продава софтуера за M $, който вече направи пакети така или иначе. Няма начин той трябва да се настоява за документ за собственост формати така! Той трябва да се използва формат, който OpenOffice разбира!
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| договорените ох и shannva какво каза той в крайна сметка? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Канцелария 2007 Ограничения | aresnalfc | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 1 | 7-ми септември 2009 06:29 |
| Преместването от Microsoft Office Outlook 2007 за PC 2 Microsoft Office X Entoutage за MAC | jjuli | Офис Suites & Приложения | 0 | 11 Юни 2009 15:52 |
| Може да отворите документа, записани в службата от 2007 до Отвори в Office 2003 | tolet | Офис Suites & Приложения | 13 | 5-и парламентарен Mar 2009 11:25 |
| Арго премахне офис 2007 | mukz | Офис Suites & Приложения | 4 | 26 Feb 2008 11:25 |
| Офис 2007 помогне | elstewy | Офис Suites & Приложения | 1 | 26 Jan 2008 17:21 |
| Нишка Инструменти | |
| |