![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Byl bych rád, ale nemohu. I přesto, že si převést soubor z první list a nic z toho nemůže fungovat. Mám zkusit mailování souborů na sebe a podívejte se, jestli můžu otevřít as. Doc když přijde? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Právo jaké soubory máte?
| |||
| |||
| Omlouváme se, aby to, ale nemohu. Pokaždé se snažím přejmenovat ji. Doc že převést soubor z menu přichází s možností, že mohu použít. Snažil jsem se jen vybrat nepodporovaném formátu a že nebude pracovat buď. |
|
| |||
| |||
| Mám na mysli jen pouhým kliknutím na text v souboru (uloženy) a přejmenovat ji jako kdybyste v případě, že jste uložili ahoj a chcete jej změnit na rozloučenou pak stačí přejmenovat bye.doc a odstraňte docx pokud to není možné si můžete stáhnout Microsoft Office Compatibility balíček nebo použijte online konvertoru, ale může být předmětem spam |
|
| |||
| |||
| Chybové vždycky říká filename ........... (. doc), jak je uvedeno v provedení parametry, nemohou být otevřeny. |
|
| |||
| |||
| Děkujeme vám. Mám to převést do souboru. Txt formátu a poté ji zachránil a byl schopen převést to. Doc. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Wow, jsem cítit chvástavost jdou. Řekněte svým Prof on je ******* ******* a měl by přestat pokoušet prodávat software pro M $, kteří již učinil paketovými stejně. Neexistuje způsob, jak mu je třeba trvat na proprietární formáty dokumentů líbí! Ten by měl být pomocí formátu OpenOffice chápe!
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| dohodnutých oh a shannva, co se to na konci? |